Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

VaLePalle niukin mahdollinen putoaminen Mestarien liigasta

VaLePalle niukin mahdollinen putoaminen Mestarien liigasta

Ford Levoranta Sastamala eli VaLePa karsiutui niukimmalla mahdollisella tavalla jatkosta miesten lentopallon Mestarien liigassa. 1. kierroksen lohkon ratkaisevassa ottelussa isäntäjoukkue C.S.M. Arcada Galati käänsi ottelun voitoksi päätöserässä useamman suomalaisten ottelupallon jälkeen 3-2  (28-26, 18-25, 25-13, 23-25, 20-18).

Galati selviytyi näin toiselle kierrokselle, jossa pelataan kaksi kolmen joukkueen lohkoa. Alustavan aikataulun mukaan 2. kierros pelataan 12.-29.10. välisenä aikana. Näiden lohkojen joukkueet selviytyvät lohkovaiheeseen, joka käynnistyy marraskuun puolivälissä.

VaLePan europelit jatkuvat CEV Cupissa, jossa sen vastustajaksi tulee hollantilainen Amysoft Lycurgus Groningen.

VaLePa nousi ottelun neljännessä erässä vaikeasta paikasta 25-23 -erävoittoon vieden pelin viidenteen erään. Ratkaisuerää VaLePa vei pienellä erolla aina 14-12 -tilanteeseen asti. Tämän jälkeen tilanteet vaihtelivat molempien joukkueiden saatua vuorotellen mahdollisuuden katkaista pelin.

Romans Sauss teki VaLePalle 24/+19 ja Aaro Nikula 23/+20. Romanialaisten tehomiehiä olivat Niels Klapwijk 25/+15 ja Marian Bala 22/+15.

Päävalmentaja Janne Kangaskokko:

- Kirvelevä tappio, ei muuta voi sanoa. Äkkiä en kyllä muista tällaista peliä tai tällaista peliä yleensäkin. Melkoista ylä- ja alamäkeä. Syöttö-vastaanotossa vastustaja oli pikkaisen parempi viidennessä erässä. Hyökkäyksessä ja torjunnassa oltiin jopa hieman edelläkin. Raaka peli, ei voi mitään. Ylpeä joukkueesta, että teimme niitä juttuja jotka oli sovittu. Noustiin neljännessä erässä hienosti taistoon mukaan.

Mikko Esko

- Tiukkaa vääntöä. Tyytyväinen hyvään taisteluun ja pelin kääntämiseen viidenteen erään. Meillä oli päätöserässä monta mahdollisuutta ottaa voitto. Nyt ei tällä kertaa oltu valmiita ottamaan voittoa. Hyvä peli todella kovaa vastustajaa vastaan, kyllä me kaikki jätettiin kentälle.


UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle