Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SiiPen ensimmäiset sopimukset julki - Ville Veittikoski ja Jiri Pippola uusina

SiiPen ensimmäiset sopimukset julki - Ville Veittikoski ja Jiri Pippola uusina

SiiPen miesten kauden viimeisestä ottelusta on kulunut jo hyvä tovi ja tulevaisuuden rakennus on jo hyvässä vauhdissa. Ensimmäisenä julkaistaan uudet nimet Ville Veittikoski ja Jiri Pippola.

Ville Veittikoski, Simon Kiristä Sotkamon Jymyn junioreihin ja sitä kautta maailmalle. Viime kausi huipentui sarjanousuun Haminan Palloilijoissa. Kausi oli hälle henkikökohtaisesti hieman repaleinen sillä armeija ja koronatilanne tekivät talviharjoittelukaudesta erittäin haastavan. Viime kausi jätti Villelle varmasti nälkää näyttää kyntensä tulevalla kaudella superpesistasolla. Pelikokemusta löytyy viime vuosilta Haminan lisäksi myös Jymy Jaguarsista sekä Koskenkorvan Urheilijoissa jossa hän teki Superpesisdebyytinsä kaudella 2019. Siipen miehiin hänestä odotetaan hyvää täsmävahvistusta Juho Keinäsen jättämälle tontille. Villellä on Juhon ohella isona vahvuutena ulkopelissä tehokas heittokäsi. Sisäpeliin Ville tuo rutkasti potentiaalia erityisesti vaihtolyöntipeliin taitavana mailankäsittelijänä.

-Veittikosken persoona ja pelitaidot sopivat hyvin siipeläisyyteen ja sitä kautta oli hienoa saada Ville kiinnitettyä osaksi joukkuetta. Hän on tulevaisuuden etukenttä eliittiä Superissa ja nyt on armeijavuoden jälkeen mahdollisuus kasvaa Superpesikseen, SiiPe toiminnanjohtaja Teemu Huhtakangas maalaa uutta hankintaa.

Jiri Pippola on viettänyt koko uransa Pohjois-Karjalassa ja ollut jo useat vuodet mukana Kiteen Pallon superpesisringissä. Tasaisesti kehitysaskeleita ottanut Jiri on väläytellyt potentiaaliaan erityisesti lyöntipuolella jo useana vuonna. Lopullista paikkaa kunnon läpimurtoon Superpesistasolle ei ole kuitenkaan vielä tähän päivään mennessä tullut. Nyt siihen on varmasti pelaajauran otollisin mahdollisuus, sillä Jirillä on kova halu näyttää osaamisensa tulevalla kaudella SiiPen riveissä. Vaikka pelikokemus superpesistasolla on vielä vähäistä uskomme, että harjoituskauden mennessä hyvin, on Jirillä hyvät mahdollisuudet lyödä juoksuja myös kovempia ulkokenttiä vastaan. Jirin vahvuudet ovat erityisesti hyvässä pelipäässä sekä painavassa kumuralyönnissä.

-Jirin kohdalla sama homma, että nyt on miehen aika olla miesten Superpesiksessä pelimies. Nyt on aito mahdollisuus näyttää kuuluvansa kovien lyöjien joukkoon, Huhtakangas lisää Jiristä.

-Molemmat ovat persoonaltaan sopivia velikultia ja siinäkin mielessä hankinnat ovat joukkueen dynamiikkaan ja ilmapiiriin sopivia, muistuttaa Huhtakangas.

Tulevaisuudessa tulevat tutuksi myös SiiPen nuoret pojat Peetu Makkonen (2+1v), Elias Huttunen (1+2v), Jero Inola (1+2v), Roni Vainikainen (2v) ja Veeti Venäläinen (2v), jotka allekirjoittivat monivuotiset sopimukset.

-Peetu näytti jo esimerkkiä ensimmäisissä Superpesis-otteluissa ja siinä vanavedessä kaikkien muidenkin on hyvä aika nostaa itsensä ja tekemisen tasonsa huippu-pesäpalloilijan mittaiseksi. Treeni, lepo, ravinto ja niiden sisällä pienten asioiden huolellinen toistaminen on kaiken a ja o, jotta matka Superpesikseen on mahdollista nyt ja tulevaisuudessa, Huhtakangas päättää.

Lähde: siipe.fi


Takaisin edelliselle sivulle