Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juho Järvinen lainalle Suomi-sarjaan

Juho Järvinen lainalle Suomi-sarjaan

Hokki lainaa maalivahti Juho Järvisen Suomi-sarjassa pelaavan Laser HT:n riveihin. Laina ulottuu maaottelutaukoon saakka. Hokilla on oikeus kutsua Järvinen takaisin.

Hokin maalivahtikolmikon muodostavat Järvisen lisäksi Antti Karjalainen ja Tuomas Tolonen.

– Mietimme Antin tultua meille, että miten arki saadaan järkevästi toimimaan kolmella maalivahdilla. Tavoitteena oli heti saada pelipaikka yhdelle maalivahdeista muualta, jotta kaikkien kolmen maalivahdin osalta toiminta pyörii järkevästi, Hokin maalivahtivalmentaja Teemu Seppänen kertoo.

– Juho oli innokas lähtemään lainalle ja näemme molemmat asian samalla tavalla, eli nuorelle maalivahdille on tärkeää saada lisää pelejä ja kokemusta miesten sarjasta. Juho harjoittelee viikot normaalisti meidän mukana ja hienoa että saimme Laserista hänelle lainapaikan.

Järvinen on pelannut alkukaudella yhden ottelun Mestiksessä torjuntaprosentilla 90,62 % ja yhden ottelun U20 Mestiksessä torjuntaprosentilla 100,00 %.

Lähde: hokki.fi


Takaisin edelliselle sivulle