Antti Aalto 19:s Zakopanen sunnuntain kilpailussa

Antti Aalto selvisi ainoana suomalaisena toiselle kierrokselle Zakopanen HS140 kilpailussa. Ensimmäisellä kierroksella 127.5 metrisen hypyn ponkaissut Aalto paransi suoritustaan toisella kierroksella ja hyppäsi 135.5 metriä.

"Tänään ensimmäinen hyppy ei ollut ihan paras mahdollinen, mutta ei sekään kaukana ollut hyvästä. Toinen oli parempi ja tuntui hyvältä, että pystyi nostamaan sijoja toisella kierroksella. Ihan pienestä kiinni korkeammat sijoitukset," Aalto kommentoi kisaa.

Kilpailun muut suomalaiset eivät päässeet toiselle kierrokselle. Niko Kytösaho oli kilpailun 35:s 121.5 metriä kantaneella hypyllä. Eetu Nousianen liiteli samaan pituuteen ja oli 37:s. Jarkko Määtän hyppy kantoi 118 metriä ja oikeutti 45:teen sijaan.

Kilpailun voittajaksi hyppäsi Norjan Marius Lindvik, toinen oli Anze Lanisek Sloveniasta ja kolmannen sijan otti Lindvikin maamies Robert Johansson.