Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lisää KPV-kasvatteja edustuksen rinkiin

Lisää KPV-kasvatteja edustuksen rinkiin

KPV:n edustusjoukkueen matkaan liittyy kaksi omaa kasvattia, maalivahti Antti Vironen ja hyökkääjä Wegye Wegye.

Tulevana syksynä 18-vuotta täyttävä maalivahti Antti Vironen on pelannut alusta alkaen Pallo-Veikoissa.

– Alotin futiksen KPV:n jalkapallokoulussa, veljen ja kavereiden mukana. Olen voitonhaluinen, ja haluan oppia joka tilanteesta. Vahva keskityspalloissa ja hyvä pelaamaan jalalla, valottaa Virolainen.

– Antti on ottanut isoja kehitysaskelia viime vuosien aikana ja tulee nyt mukaan myös edustuksen maalivahtijoukkoon. Antin kohdalla katseet on isossa kuvassa asetettu tuleviin kausiin ja siihen että saadaan kokkolasta seuraava maalivahti joka pystyy pelaamaan maan korkeimmilla tasoilla. Toki kyseessä on pelaaja joka harjoittelee päivittäin hyvällä tasolla, joten kaikki on mahdollista jo tälläkin kaudella kun saa hyvää valmennusta ja ympärillä on kokeneempia maalivahteja joilta imeä oppia, päävalmentaja Niko Kalliokoski kertoo.

Myöskin 20-vuotias hyökkääjälupaus Wegye Wegye on aina edustanut KPV:tä:

– Olen kova tekemään töitä molempiin suuntiin. Minulla on hyvä rytminvaihto ja tietysti olen nopea. Olen koko ikäni pelannut KPV:n organisaatiossa. 11-vuotiaana aloitin junnuissa, jonka jälkeen siirryin suoraan Akatemiaan ja nyt Edustukseen.

– Paras muisto taitaa olla se, kun pääsin ensimmäistä kertaa edustuksen treeneihin.

Niko Kalliokoskelta löytyy oikein hyvää sanottavaa nuoresta miehestä:

– "Watse" on nopea hyökkäyspään pelaaja, joka on ollut tammikuun aikana positiivisesti esillä harjoituksissa. Pelaaja on tehnyt tehoja aiemmilla kausilla hyvän liikkeen ansiosta ja nyt lähdetään jalostamaan pelaajaa monipuolisemmaksi jalkapalloilijaksi, jotta hän pääsisi seuraavalle tasolle. 

– Nyt on kiinnitty reilu puolenkymmäntä oman alueen nuorta ja katsotaan ketkä heistä onnistuu lyömään itsensä läpi jo tulevan kauden aikana. Erityisesti näiden pelaajien kohdalla myös yhteistyö akatemian kanssa korostuu jotta pystymme viemään heitä eteenpäin, Kalliokoski jatkaa. 

Myös joukkueen kasaaminen yleisvaltaisesti on hyvällä mallilla:

– Joukkueen kasaaminen sujuu hyvin aikataulussa ja nyt katseita aletaan siirtämään kauemmaksi ja etsinnässä on "selkeät profiilihankinnat" joita tarvitaan vielä eritoten  keskialueelle ja hyökkäykseen.

Antti Virosen sopimus on mallia 1+1. Wegye Wegyen sopimus kattaa kauden 2021.

Lähde: kpvedustus.fi


Takaisin edelliselle sivulle