Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pyry Piirainen jatkaa Kotkassa

Pyry Piirainen jatkaa Kotkassa

Maalivahti Pyry Piirainen, 20, jatkaa KTP:ssa kauden 2021 kattavalla sopimuksella. Kotkan Nappuloiden kasvatti liittyi KTP:n edustusjoukkueeseen kaudelle 2018 ja pelasi avauksessa kauden kahdessa viimeisessä ottelussa. Viime kaudella Piirainen pelasi Ykkösessä yhden ottelun nollaten SJK Akatemian kaikki maalintekoyritykset. Lisäksi torjuntavastuuta on tullut Suomen Cupissa yhteensä viidessä ottelussa kolmen kauden ajalta.

“Viime kausi oli henkilökohtaisesti raskas vähäisen peliajan takia, mutta kun pääsin pelaamaan, jäi omista otteista positiivinen tunne”, Piirainen kertaa.

Taistelu peliajasta tulee olemaan haastavaa ensi kaudellakin, kun myös Ykkösen parhaaksi maalivahdiksi valittu Anton Lepola jatkaa vihreävalkoisissa.

“Anton Lepolan kanssa on hieno treenata, kun molemmat haluamme kehittyä ja pyrkiä uralla eteenpäin. Haluan myös olla mukana auttamassa joukkuetta ja seuraa saavuttamaan tavoitteensa Veikkausliigassa. Uskon kehittyväni myös jatkossa KTP:n vaativassa ympäristössä ja hyvässä valmennuksessa”, Piirainen jatkaa. 

Piiraisen sopimuksen jälkeen KTP:n 18 pelaajasta peräti kahdeksan on oman kaupungin kasvatteja. Päävalmentaja Argo Arbeiter on erittäin tyytyväinen nuorten kotkalaisten kehittymiseen ja asenteeseen.

“Nuoret pelaajamme ovat harjoitelleet erittäin ahkerasti ja kehitys on ollut sen mukaista, vaikka esimerkiksi Pyryllä minuutit ovat jääneet vähiin. Farmiseura PeKa:n nousu Kakkoseen avaa myös Piiraiselle mahdollisuuden isompiin minuutteihin, mikä palvelee varmasti molempia seuroja”, Arbeiter toteaa.

KTP:n sopimuspelaajat:
Anton Lepola (2022)
Pyry Piirainen (2021)
Paavo Voutilainen (2021)
Michael Ogungbaro (2021)
Matias Paavola (2021+1)
Asier Arranz (2021)
Thomas Agyiri (2021)
Johannes Laaksonen (2022)
Matias Lindfors (2022)
David Ramadingaye (2021)
Niklas Leinonen (2022)
Kimi Kolsi (2021)
Anttoni Huttunen (2022)
Antti Mäkijärvi (2021)
Anton Eerola (2021+2022)
Aleksi Tarvonen (2021)
David Onyeanula (2021)
Matias Tamminen (laina 2021)

Lähde: fcktp.fi


Takaisin edelliselle sivulle