Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M´Kaela White LP Viestin keskipelaajatrion kolmas jäsen

M´Kaela White LP Viestin keskipelaajatrion kolmas jäsen

LP Viesti saa kaivatun kolmannen keskipelaajan loppukaudeksi, kun seura on tehnyt sopimuksen yhdysvaltalaisen M´Kaela Whiten kanssa. Whiten piti saapua Suomeen tiistaina, mutta matkaan tuli viive, kun hän ei päässytkään koneeseen Amerikan päässä Tanskan (jossa välilasku olisi ollut) vaatiman alle 24 tunnin koronatestin takia. Suomeen tulijoille suositellaan koronatestiä alle 72 tunnin sisällä.

Vaikka päävalmentaja Tomi Lemminkäinen joutuu odottelemaan pelaajan tuloa harjoituksiin matkan viivästymisen ja karanteenin takia vielä pari viikkoa, on hän tyytyväinen:

-Meidän kannalta on tärkeää, että saadaan kolmas keskipelaaja ja sillekin pelipaikalle kilpailua. Kun M´Kaela tulee, pääsevät Anna Czakan ja Nea Haatainen pelaamaan treeneissä myös takakentällä.

M´Kaelan pituudeksi on ilmoitettu 193 cm ja ulottuvuudeksi 330 cm.

-Tietenkin odotan, että hän tuo torjunta- ja hyökkäysuhkaakin verkolla omalla ulottuvuudellaan. Katsotaan miten M´Kaela saa yhteistyön toimimaan passareiden kanssa. Joka tapauksessa hän on tärkeä lisä meidän peli- ja treeniryhmään.

LP Viestin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle