Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Samu Torsti suurpujotteli sijalle 18 Folgariassa

Samu Torsti suurpujotteli sijalle 18 Folgariassa

Miesten suurpujottelun Eurooppa Cupissa nähtiin kolme suomalaismiestä: Marlon Sjöberg, Elian Lehto ja Samu Torsti.  Kilpailussa oli mukana myös liuta nimekkäitä maailmancuplaskijoita. 

Ensimmäisen osakilpailupäivän parhaimmasta sijoituksesta vastasi Torsti ollen kilpailun 18:s. Sjöberg ja Lehto karsiutuivat toiselta kierrokselta.  

- Hyvä kisapäivä kaikin puolin. Kaksi stabiilita laskua, ei suurempia virheitä mutta ei myöskään sitä pientä "kisaextraa". Erothan oli kilpailussa törkeän pienet. Mielestäni kuitenkin normaali Eurooppa Cupin tasoinen kilpailu, vaikka kisassa nähtiinkin maailmancup-nimiä, summaa Torsti. 

Kilpailun voittoon Sveitsin Semyel Bissig, 1:45.78, toiselle sijalle Norjan Timon Haugan +0.52 ja kolmannelle sijalle Ranskan Cyprien Sarrazin. Torstille kertyi 1.11 sekuntia eroa kärkeen. 

Eurooppa Cupin osakilpailut jatkuvat toisella suurpujottelun osakilpailulla niin Slovakiassa kuin Italiassa. Suomalaisittain lähtöviiksellä Riikka Honkanen, Erika Pykälälinen, Samu. Torsti, Marlon Sjöberg ja Elian Lehto.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Samu Torsti

Tiedot