Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miesten käsipallomaajoukkue hyvistä lähtökohdista toiseen MM-karsintaotteluun

Miesten käsipallomaajoukkue hyvistä lähtökohdista toiseen MM-karsintaotteluun

Suomen miesten käsipallomaajoukkue jatkaa MM-karsintojen ensimmäistä vaihetta lauantaina, kun se kohtaa toistamiseen Iso-Britannian. Suomi lähtee jahtaamaan jatkopaikkaa yhdeksän maalin johtoasemasta.

Suomi haki torstai-iltana 25-16-voiton Skotlannissa pelatusta ottelusta ja petasi itselleen näin hyvät lähtöasetelmat Karjaalla pelattavaan toiseen osaotteluun. Valmistautuminen toiseen osaotteluun jää lyhyeksi, sillä matkustamisen jälkeen joukkueet iskevät yhteen jo heti lauantaina.

- Meillä on pelaajien kanssa lyhyt videopalaveri, jossa käymme ensimmäistä ottelua läpi. Näytämme sieltä niitä kehityskohteita, joita pitää parantaa toiseen peliin. Ensimmäisessä pelissä missasimme muun muassa monta maalintekotilaisuutta, Suomen päävalmentaja Ola Lindgren mietti.

Otteluparin voittaja etenee MM-karsintojen toiseen vaiheeseen ja Suomi on vahvasti kuskin paikalla päästessään kotiyleisönsä eteen.

- Meillä on hyvä tilanne toiseen otteluun lähdettäessä ja yhdeksän maalin johto antaa hyvät asetelmat. Peli ei ole kuitenkaan vielä ohi ja meillä on tiedossa kova 60-minuuttinen.

- Tämä on jälleen meille mahdollisuus ottaa askel eteenpäin ja päästä sitä myöten pelaamaan kovempia pelejä kovempia vastustajia vastaan, muistuttaa Lindgren. 

Iso-Britannia pisti Suomen ajoittain tiukoille kotiyleisönsä siivittämänä ja Lindgren toivoo Suomen saavan myös hyvän kannatuksen Karjaalla.

- Iso-Britannia oli hyvä vastustaja ja he saivat selvästi voimaa kotiyleisöstään. Toivottavasti mekin saamme lauantaina Karjaalla tukea ja energiaa kotiyleisöstämme.

Suomen ja Iso-Britannian välinen ottelu pelataan lauantaina 4.11. Karjaalla kello 16.00 alkaen.

Käsipalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle