Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Itä ratkaisi heti jaksojen aluissa

 
Itä ratkaisi heti jaksojen aluissa

Idän naiset laittoivat Lännen kilpakumppaneilleen jauhot suuhun heti molempien jaksojen ensimmäisessä vuoroparissa. Pelinjohtaja Jussi "Nalle" Viljanen kiitti joukkuettaan sovitun pelisysteemin noudattamisesta sekä asenteesta ja halusta voittaa.

Avausjaksolla alkutahdit löi Kati Nykänen, joka yllätti kakkospuolen komealla läpilyönnillään. Lännen yritykset olivat ponnettomia ja kaatuivat viimeistään Idän pitävään ulkopeliin. Erityisesti kakkospuolella palloja torjuneet Heli Komssi ja Tiina Tolonen jättivät varjoonsa vastustajan tykkilyöjät tilastokärki Heidi Kuusiston johdolla. Lännen ainokaisen löi neljännessä vuoroparissa Tanja Vehniäinen, kun pallo lipsahti kolmospuolella polttajalle saakka.

Avausjuoksusta odotettiin piristysruisketta ja henkeä koppiin, mutta toisin kävi. Henna Kytösalmen ja Suvi Seppälän kunnarilyönneillä Itä hallitsi suvereenisti myös toista jaksoa. Marjukka Urpelainen löi tuplajuoksulla numeroiksi jo 6-0, vaikka vasta ensimmäisen tasoittavaa pelattiin.

Lännelle annettiin mahdollisuus, kun Idän Kaisa Salmela lipsautti yhden väärän jälkeen alkuasennottoman syötön kolmostilanteessa. Nousua ei kuitenkaan koskaan nähty, sillä Idän ulkokenttä oli yhtä polttavan tehokas kuin aurinko Finnair Stadiumin itäkatsomossa. Tämän sai todeta myös kovalyöntinen Hanna Hirvikoski, jonka lyöntivuoro päättyi toisen tasoittavalla kolmeen paloon.

Kolmannessa vuoroparissa Tanja Vehniäinen kotiutti vielä Paula Salorannan, mutta Lännen kiri päättyi niukkaan paloon kotipesän kynnykselle. Joukkueiden parhaina palkittiin Emmi Viitala ja Kati Nykänen. Kentän kuningatar oli sekä ulkona että sisällä erinomaisesti onnistunut Marjukka Urpelainen.

Lännen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki myönsi, ettei hankalan alun jälkeen ole helppo jatkaa eteenpäin.

- Yritystä oli loppuun saakka, siitä kiitos joukkueelle. Onhan se tietysti hankalaa, kun alkuun repsahtaa liikaa. Läpilyönnit olisi pitänyt saada pois. Kohtuullisesti saimme kuitenkin tilannetta ja joukkueessa oli hyvä henki, mutta tänään vastustaja oli parempi.

Idän viuhkavelho Jussi "Nalle" Viljanen kiitteli joukkueensa asennetta illan ottelussa.

- Ulkopelistä puhuimme eilen. Sääntömuutoksella jatkepalloja ei saanut päästää läpi, eikä pesien taakse suuntautuneita lyöntejä. Hienosti joukkueella riitti nälkää ja halua voittaa, vaikka sarjapisteistä ei pelattukaan.

Kentän parhaana palkittu Marjukka Urpelainen huokui toisessa naisten arvo-ottelussaan tyytyväisyyttä sekä omaan että joukkueen peliin.

- Oli mukava pelata. Aurinko paistoi ja meininki oli hyvä. Pelasimme koko joukkueena hienosti ja teimme hienoja suorituksia kentällä. Ei tällaisia lukemia olisi ennen ottelua uskonut.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle