Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi kohtaa Ruotsin ja Venäjän

 
Suomi kohtaa Ruotsin ja Venäjän

Jääpallomaajoukkueen päävalmentaja Tommy Österberg on nimennyt HT Bandyn Mika Jussilan Petteri Lampisen tilalle Ruotsin turnaukseen.

Suomen joukkueen ydinryhmä tulee Ruotsin sarjoista, peräti 14 pelaaja ja Suomen bandyliigasta mukana on kolme pelaajaa.  Joukkueen kokenein pelaaja on kapteeni Ville Aaltonen (82 A-maaottelua). ”Uusia tulokkaita” sitten viime vuoden ovat Timo Oksanen (77A) ja Vesa Vuokila (70A). Kokeneen kvartetin täydentää SAIKin Mikkoa Aarni 60 A maaottelun kokemuksella.

Turnaus on maajoukkueiden ensimmäinen tapahtuma alkaneella kaudella. Kauden tärkein tapahtuma on MM-kisat Kazanissa, Venäjällä.  Ruotsin turnaukseen osallistuvat tämän hetken parhaat miesten maajoukkueet, isäntämaa Ruotsin lisäksi Suomi ja Venäjä.

Otteluohjelma, ajat Ruotsin aikaa
10.9 Ruotsi – Suomi  19.30 Lidköping Arena
12.9 Venäjä – Suomi 15.00 Slättbergshallen, Trollhättan

Maalivahdit
1.  Timo Oksanen 
12. Marko Herajärvi 

Kenttäpelaajat
2.  Mika Jussila 
3.  Ilari Moisala 
4.  Pekka Hiltunen 
5.  Vesa Vuokila 
6.  Timo Arjanko 
7.  Rolf Larsson 
8.  Tomi Hauska 
9.  Igor Zolotarev 
10. Mikko Rytkönen 
11. Mikko Aarni 
16. Joni Kauhanen 
18. Mikko Lukkarila 
19. Antti Ekman 
20. Juho Liukkonen 
22. Ville Aaltonen

Jääpalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle