Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomelle jälleen tappio Unkaria vastaan

 
Suomelle jälleen tappio Unkaria vastaan

Suomen futsalmaajoukkue kärsi Unkarille tappion maalein 1-6 tiistaina pelatussa ottelussa. Näin Unkari oli vahvempi tuplamaaottelun molemmissa peleissä.

Unkari ratkaisi toisella jaksolla

Pelin alku sujui lievässä kotijoukkueen hallinnassa, mutta pikku hiljaa Suomi pääsi peliin hyvin mukaan ja sai luotua vahvaa painetta Unkarin maalille. Pelin avausmaali syntyi 14.minuutin kohdalla, kun Joonas Laurikainen petasi paikan Antti Teittiselle. Näin Suomi siirtyi 1-0-johtoon, kuten myös maanantain ottelussa, joka päättyi Unkarin 3-1-voittoon.

Jakson loppu sujui tasaisesti. Molemmat pystyivät luomaan muutamia hyviä paikkoja, mutta lisäosumia ei enää syntynyt. Näin ensimmäisen 20-minuuttisen jälkeen mentiin tauolle Suomen 1-0-johdossa.

Toisella jaksolla Unkari tuli vahvasti peliin ja onnistui tasoittamaan 25.minuutin kohdalla. Heti maalin jälkeen Suomi sai hyvän paikan, mutta Ville Lindgrenin laukaus ylivoimahyökkäyksen jälkeen painui vain hieman ohi.

Tämän jälkeen alkoikin Unkarin vahva jakso, sillä toisen jakson viimeisen 15 minuutin aikana se iski vielä viisi lisäosumaa. Unkari prässäsi toisella jaksolla todella kovaa, jonka takia Suomella tuli runsaasti harhasyöttöjä. Niistä Unkari pääsi rankaisemaan tehokkaasti ja latoi taululle siis loppulukemat 6-1.

Näin Unkari nappasi voiton myös tuplamaaottelun jälkimmäisestä pelistä runsaslukuisen kotiyleisön edessä.

Ottelut olivat Suomelle kenraaliharjoitus Tampereella 20.-24.1. pelattavaan EM-esikarsintaturnaukseen, jossa Suomen kanssa jatkopaikasta taistelevat Kypros, San Marino ja Albania.

- Olimme tässä pelissä selvästi heikompi joukkue. Ensimmäisellä jaksolla olimme vielä hyvin pelissä mukana, mutta toisella jaksolla Unkari oli vahvempi ja peli kääntyi heille, päävalmentaja Jouni Pihlaja kommentoi pelin jälkeen.

- Unkarin toinen ja kolmas maali tulivat meidän tökeröistä virheistä. Niihin meillä ei ole varaa. Lukemat muuttuvat futsalissa nopeasti ja siinä tuli yksi maali tyhjiin ja yksi sitten yksi 10 metrin rangaistuspotkun jälkitilanteesta. Mutta oman pelin tekeminen oli heikkoa ja luovuimme pallosta liian helposti, eli meillä ei ollut niin hyvä päivä, päävalmentaja lisäsi.

Maanantaina Suomi kärsi siis 1-3-tappion Unkarille. Tiistain peliin kokoonpanoon tehtiin pieniä muutoksia.

- Panu Autio oli kuumeessa ja hänen paikallaan ykköskentässä pelasi Ville Lindgren. Myös maalivahti vaihtui maanantain pelistä, kun Ojaperän tilalla pelasi Matias Sarelius. Vaikka kuusi meni omiin, niin Sarelius pelasi hyvän pelin. Lopussa sitten pyöritimme pientä rotaatiota ja kentällä kävi useampi pelaaja, Pihlaja kertoi.

Futsalin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle