Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Soppela jatkoi hyviä esityksiään nuorten MM-kisoissa

 
Soppela jatkoi hyviä esityksiään nuorten MM-kisoissa

Merle Soppela päätti hienosti urakkansa nuorten MM-kilpailuissa Sveitsin Crans Montanassa. Hän sijoittui torstain pujottelussa 16:nneksi. Lähtönumerolla 35 startannut Soppela teki jälleen hyvää työtä.

– Merlen meno tuntuu kiihtyvän koko ajan. Jos vain olisi vielä kisoja jäljellä, niin hänhän nousisi podiumille asti, naureskeli alppihiihdon koulutus- ja kehityspäällikkö Petri Lindén.

Muita suomalaisia ei pujottelussa nähty. Maailmanmestaruuteen laski Itävallan Jessica Depauli. Ruotsin Anna Swenn-Larsson nappasi hopeaa ja vasta 15-vuotias Yhdysvaltain Mikaela Shiffrin pronssia.

Miesten puolella Victor Malmström oli syöksylaskussa 37:s ja Samu Torsti 38:s. Kullan kuittasi Slovenian Bostjan Kline. Muut mitalit menivät Itävaltaan, kun Frederic Berthold otti hopeaa ja Otmar Striedinger pronssia.

– Sekä Victorille että Samulle sattui virheitä kriittisissä kohdissa. He myöhästyivät muutamissa käännöksissä, joissa pienikin lipsuminen kostautui heti, kommentoi Lindén.

Huomenna perjantaina lasketaan miesten super-G, joka on suomalaisten osalta nuorten MM-kisojen viimeinen kilpailu.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Victor Malmström

Tiedot