Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi taipui taitavalle Japanille

 
Suomi taipui taitavalle Japanille

Suomen naiset hävisivät Algarve Cupin toisessa ottelussaan Japanille 5-0 (2-0). Joukkue jäi puolustuskannalle vastustajan pelatessa erittäin taitavaa ja liikkuvaa jalkapalloa.

Suomi jäi ottavaan osaan

Japani saneli ottelun tempon heti alkuminuuteista. Ensimmäinen maali nähtiin 15. peliminuutilla, kun pallo pelattiin Suomen keskialueen virheestä läpisyötöllä Ohnolle. Tämä ei erehtynyt, vaan sijoitti pelivälineen varmasti ohi Tinja-Riikka Korpelan.

Japani pelasi erittäin taidokasta ja liikkuvaa jalkapalloa. Linda Sällström pääsi ajoittain haastamaan vastustajan puolustajia  nopeudellaan, mutta puolustuskannalla ollut muu joukkue ei pystynyt  tukemaan hyökkäyksiä vaadittavalla tavalla.

Japanin toinen ja kolmas maali noudattivat pitkälti samaa kaavaa kuin ensimmäinen. Pallo pelattiin keskialueelta läpi ja taitavat japanilaiset käyttivät tilanteensa tehokkaasti. Korpela torjui mitä torjuttavissa oli, mutta Japani oli kunnon maalipaikoissaan tehokas.

Japani teki ottelussa useita vaihtoja. Tuoreet jalat toivat lisäpuhtia, eikä taso ainakaan laskenut.

Neljäs maali syntyi puolenvaihdon jälkeen oikealta lähteneestä  keskityksestä. Loppulukemat sinetöitiin 88. minuutilla. Japanin kaksi viimeistä maalia teki Mami Yamaguchi, Leena Purasen seuratoveri Ruotsista.

Japani oli ottelussa parempi, eikä Suomi päässyt pitämään palloa tai hakemaan maaleja vaadittavan pitkillä hyökkäyksillä.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle