Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Blues voittoon Tapparasta voittomaalikilpailussa

 

Blues voittoon Tapparasta voittomaalikilpailussa


Espoossa ennakkoasetelmat olivat kohdistuneet tiukkoihin sääliplayoffasetelmiin. Runkosarjan sijalla kahdeksan sijaitseva kotijoukkue sai vastaansa viimeistä pudotuspelipaikkaa majoittavan tapparan. Piste-eroa joukkueiden välillä oli ennen illan kamppailua niukat viisi pistettä.

Kotijoukkue aloitti ryminällä ja oli lähellä maalintekoa heti ensimmäisessä vaihdossa. Mikael Kurjen nousu ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Ei mennyt kuin kolmisen minuuttia tästä ja jo helähti tapparan verkossa. Cami Miettinen nousi hyvin keskustaan ja laukoi räväkällä rannelaukauksella kiekon vasempaan yläkulmaan. Syötöt Tommi Huhtalalle ja alussa säväyttäneelle Kurjelle.

Erän puolessa välissä seurasi jatkoa, kun Mika Hannula pääsi ylivoimalla maalin edustalta iskemään kiekon ohi tapparavahti Juha Metsolan. Ari Vallin laukoi viivalta kiekon Joakim Erikssonille jonka kautta peliväline kimmahti suoraan Hannulan lapaan. Tyhjästä maalista ei ruotsalainen enää erehtynyt.

Toiseen erään Tappara tuli jo terävämmin, mutta maalin iski kuitenkin Blues. Oskari Korpikari laukoi viivalta ohjattavan jäänuoliaisen, jonka lirutti maaliin Roope Talaja. Maalin jälkeen Tappara vaihtoi maalivahtinsa Jani Niemiseen. Tästä porkkanapöksyt piristyivätkin ja noin kuuden minuutin pyörityksensä aikana joukkue sai kavennuksen aikaan - Jerry Ahtola hakkasi paluukiekon ohi Patrick Galbraithin.

Maalin jälkeen pelitapahtumat tasaantuivat. Espoolaisten harmiksi seuraavan maalin teki kuitenkin Tappara. B-pisteiden välistä kiekon maalin iski Tomi Pekkala. Lisämaaleja ei enää erässä nähty muutamasta hyvästä yrityksestä huolimatta. Hyviin paikkoihin itsensä pelasivat mm. Mika Hannula ja Joni Töykkälä.

Kolmannesta erästä muodostui vauhdikas päästä päähän taistelu. Vauhtia ja tilanteita riitti, mutta todellisia kunnon maalitilanteita ei kuitenkaan juuri nähty. Paitsi yksi. Siitä vastasi tasoitusmaalin merkeissä vierasjoukkue. Sami Venäläinen pääsi napauttaan ylivoimalla hienon kuvion päätteeksi ohi Galbraithin.

Maali jäi erän ainoaksi ja kun jatkoajallakaan ei maaleja nähty - siirryttiin voittomaalikilpailuun. Bluesilta onnistuivat Mika Hannula ja Kapteeni Kähkönen, ja kun Tapparalta nähtiin vain yksi onnistuminen, vei näin Blues yhden, mutta sitäkin tärkeämmän lisäpisteen.

Blues matkaa torstaina Kuopioon sarjakärkeä vastaan ja siitä ottelut jatkuvat lauantaina kotona HPK:ta vastaan.

Bluesin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Blues Espoo - logo

Blues - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PatrickGalbraith

Patrick Galbraith

11.3.1985 DEN
Tiedot

Mika Hannula

2.4.1979 Stockholm, SWE
Tiedot

TommiHuhtala

Tommi Huhtala

7.12.1987 Tampere
Tiedot

Mikael Kurki

13.1.1987 Helsinki
Tiedot

ToniKähkönen

Toni Kähkönen

29.9.1986 Vaasa
Tiedot

CamiloMiettinen

Camilo Miettinen

1.3.1986 Medellin
Tiedot

Joni Töykkälä

25.2.1984 Espoo
Tiedot


Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Kiekko-Espoo on purkanut pelaajasopimukset Emil Oksasen ja Joonas Niemelän kanssa. Hyökkääjät siirtyvät pelaamaan ulkomaille loppukaudeksi ja uudet seurat tiedottavat siirrosta myöhemmin.

Lue lisää
Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt torstaisessa kokouksessaan myöntää Kiekko-Espoo Oy:lle Mestis-lisenssin.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Kauppinen palaa Espooseen

Kauppinen palaa Espooseen

Mestis- joukkue Espoo United lisää riveihinsä tryout-sopimuksella olleen Antti Kauppisen.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Espoo Blues on solminut loppukauden 2015-16 mittaiset sopimukset omien kasvattiensa Niklas Anderssonin ja Olli Iisakan kanssa.

Lue lisää