Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jokereiden puolustukseen kaksi vahvistusta

 

Jokereiden puolustukseen kaksi vahvistusta


Jokerit on tehnyt loppukauden kattavat sopimukset puolustajien Josef Boumediennen ja Ross Lupaschukin kanssa. Molemmat pelaajat ovat pelanneet SM-liigassa aiemmin ja tuovat tarvittavaa kokemusta joukkueen takalinjoille. Boumedienne, 34, pelasi alkukauden Elitserienin Djurgårdenissa ja Lupaschuk,31, Itävallan liigan Vienna Capitalsissa.

-Tämä kaksikko tuo puolustukseemme kokemusta ja kovuutta eli juuri sitä, mitä tarvitsemmekin kauden tärkeimpiä pelejä ajatellen, sanoo Jokereiden liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen.

Boumediennelle ja Lupaschukilla on yhteistä historiaa kaudelta 2006-07 Kärpistä, jossa kaksikko pelasi pakkiparina. Kausi päättyi Suomen mestaruuteen, kun oululaisjoukkue kaatoi finaaleissa Jokerit voitoin 3-0. Juuri Boumedienne ja Lupaschuk olivat isossa roolissa pimentämässä Jokereiden kärkipelaajia.

Tällä kaudella sekä Ruotsin että Suomen kansalaisuuden omaava Boumedienne on pelannut Elitserienin Djurgårdenissa. Runkosarjassa hän teki 36 ottelussa tehot 2+15=17, joilla hän oli joukkueensa toiseksi tehokkain puolustaja.

Boumediennen ja Jokereiden tiet kohtasivat jo ennen kautta 2000-01, jolloin puolustaja allekirjoitti sopimuksen helsinkiläisseuran kanssa, mutta siirtyi ennen kauden alkua New Jersey Devilsiin ja lähti taistelemaan paikasta NHL:ssä.

Boumedienne on urallaan edustanut SM-liigassa Kärppien lisäksi Tapparaa, jossa hän pelasi kausilla 1998-2000. Hän on voittanut Suomen mestaruuden kahdesti Kärppien paidassa, ensin keväällä 2005 ja toistamiseen keväällä 2007. Boumedienne on pelannut urallaan myös KHL:ssä ja Sveitsin liigassa.

Vuodesta 2005 lähtien Euroopassa pelannut Lupaschuk edusti alkukauden Vienna Capitalsia, jossa hän teki puolustajalle kunnioitettavat kymmenen maalia ja yhteensä 27 tehopistettä 38 ottelussa. SM-liigassa kanadalaispuolustaja on pelannut Kärppien lisäksi HIFK:ssa kaudella 2009-10.

Molemmat uudet jokeripelaajat harjoittelivat joukkueen mukana ensimmäisen kerran maanantaina. He ovat käytettävissä jo tiistaina, kun Jokerit kohtaa kotiottelussaan Ässät.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Jokerit - logo

Jokerit - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JosefBoumedienne

Josef Boumedienne

12.1.1978 Stockholm, Sweden
Tiedot

RossLupaschuk

Ross Lupaschuk

19.1.1981 Edmonton, Alta, Kanada
Tiedot


Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää