Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jokereiden kapteenisto nimetty

Jokereiden kapteenisto nimetty

 

Kauden 2016-17 varakapteeneiksi on nimetty puolustaja Ville Lajunen ja hyökkääjä Jesse Joensuu. Lajunen aloittaa kolmannen ja Joensuu toisen kautensa Jokereiden riveissä.

Jokereiden kapteenina kaudella 2016-17 toimii jo keväällä tehtävään nimetty Peter Regin, 30. Hän siirtyi Jokereihin viime kaudeksi pelattuaan sitä ennen seitsemän vuoden aikana Pohjois-Amerikassa yhteensä 243 NHL-ottelua. Helsinkiläisseurassa hänet nimettiin ensimmäisellä kaudellaan varakapteeniksi. Regin oli Jokereiden toiseksi tehokkain pelaaja 60 pelin pisteillä 17+31=48.

-Näin viime kaudella Reginin kotipeleistä lähes kaikki, ja jo siltä pohjalta halusin, että hän on kapteenimme, päävalmentaja Jukka Jalonen kertoi.

-Totta kai keskustelimme asiasta seurajohdon kanssa, mutta kaikki olivat samaa mieltä, että kyseessä on huippujätkä kaukalossa ja sen ulkopuolella. Sen näkee jo pelityylistä: Hän pelaa joukkueelle, vaikka on huippuyksilö. Epäitsekäs ja kova työmies. Sen aistii kaikesta.

Lajunen, 28, on pelannut Jokereissa 107 KHL:n runkosarjaottelua tehoin 12+36=48. Puolustaja toimi varakapteenina jo viime kaudella ja hoiti kapteenin tehtäviä alkukaudesta Niko Kapasen ollessa loukkaantumisen vuoksi sivussa. Lajunen on pelannut urallaan myös SM-liigassa ja SHL:ssä. Maajoukkueessa hän on esiintynyt kerran MM-kisoissa ja pelannut yhteensä 42 A-maaottelua.

Joensuu, 28, siirtyi Jokereihin viime kaudeksi ja teki 54 ottelussa 9+16=25 pistettä runkosarjassa. Pudotuspeleissä voimahyökkääjä takoi kuudessa pelissä 2+3=5 pistettä. Joensuu on pelannut urallaan 129 NHL-ottelua ja pelannut SM-liigan lisäksi SHL:ssä ja Sveitsin liigassa. Leijonissa Joensuu on kuulunut kahteen MM-kisajoukkueeseen ja pelannut yhteensä 29 A-maaottelua.

-Kirjaimen voi antaa kolmelle pelaajalle, mutta tässä joukkueessa on useita hyviä kapteenityyppejä ja johtajia, Jalonen korosti.

-Lajunen ja Joensuu ovat positiivisia, ulospäin suuntautuneita joukkuepelaajia. He pystyvät kannustamaan muita ja lyömään itsensä likoon tiukoissa paikoissa joukkueen puolesta. Hyötyä on siitäkin, että tunnen molemmat maajoukkueesta päävalmentaja jatkoi.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Jokerit - logo

Jokerit - 2015-2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015-2016

Ottelut kaudella 2015-2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JesseJoensuu

Jesse Joensuu

5.10.1987 Pori
Tiedot

Ville Lajunen

8.3.1988 Helsinki
Tiedot


Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää