Narukerä taidokkaampi lumipyryssä

Sakeahko lumisade vaikeutti jäässä pelaamista koko ottelun ajan! Vain jaksojen alut päästiin pelaaman hetken aikaa puhtaammalla jäällä.

JPS aloitti vahvasti. Ensimmäinen hyökkäys Mikko Böhm ajaa vauhdilla päätyyn. Böhm pistää matalan ja kovan syötön maalille, josta Matti Oksanen ohjaa pallon verkkoon. Peliä oli käyty 19 sekuntia. Seuraava maali tulee Narukerälle pelin 19. minuutilla. Kentän parhaana palkittu ex-jipsiläinen Otto "Ode" Töytäri lyö vapaalyönnin verkkoon  JPS:n vielä asetellessa muuria. Narukerän aikalisän jälkeen 25. min. kohdalla kerän maalivahti Jussi Aaltonen linkoaa pitkän heiton. JPS-libero Viitasen ja maalivahti Valtosen ajatukset eivät käy yksiin. Molemmat tavoittelevat samaa palloa ja sen seurauksena pallo pomppaa heidän taakseen. Tomi Mustonen käy tyrkkäämässä pallolle lisävauhtia ja tilanne kotijoukkueelle 2-1, joka jäi myös taukotulokseksi.

Toisen jakson alkuun Narukerä tulee vauhdilla. Mustonen lyö pilkulta 3-1 ja Esa Oksanen 4-1. Narukerän libero Heikki Hyvönen hallitsi ilmatilaa varmoin ottein. 65. min. pelikellossa,kun Joni Vuopio pääsee kuitenkin kerran ilmapalloon ennen Keräläisiä ja liruttaa 4-2 kavennuksen Mikko Tammilehdon pitkästä syötöstä. Vajaa vartti peliaikaa jäljellä, kun JPS-puolustukselle tulee kaksi peräkkäistä jäähyä.  Töytärin kovat paukut 5-2 ja 6-2 tuovat "Odelle" hienon kypärätempun! Loppupeli pelailtiin odottaen tuomarin loppuvihellystä ja siirtymistä sisätiloihin lumipyryn keskeltä. JPS:n sarjasijoitus valahti seitsemänneksi huonosti sujuneen runkosarjan lopun vuoksi. Pelin pitää terävöityä, jos aikoo antaa kunnon vastusta jatkopeleissä sarjan kärkijoukkueille!

Narukerä valitsi Akilleksen ja JPS:n väliltä sarjasijoituksen kannalta huonomman joukkueen!  Eli tänään pelanneet  joukkueet kohtaavat heti keskiviikkona Porissa ensimmäisessä puolivälieräottelussa ja JPS:n kotiottelu pelataan lauantaina klo 15 Viitaniemessä! Mahdollinen kolmas ottelu jälleen Porissa sunnuntaina. Kahdella voitetulla ottelulla jatkaa välieriin! Muut otteluparit: Kampparit-Botnia, HIFK-Veiterä ja OLS-Akilles.

JPS pisteet: Matti Oksanen 1+0, Joni Vuopio 1+0, Mikko Böhm 0+1 ja Mikko Tammilehto 0+1. MV. Aatu Valtonen

JPS:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä

Jyväskylän Seudun Palloseura ry - logo

JPS - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Bandyliigakauteen valmistautuva JPS on kiinnittnyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun punapaitaan saapuu torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimukset on solmittu kahden maalinälkäisen luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimukset kahden alakerran luottopelaajan kanssa. Aku Palsola ja Aleksi Niemi edustavat punapaitoja myös tulevalla kaudella.

Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS on tehnyt sopimuksen kahden uusvanhan pelaajan kanssa. Joukkueeseen palaavat Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki.

Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

JPS:n Saku Hämäläinen on valittu Bandyliigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Hämäläinen teki kahdeksaan pudotuspeliotteluun 10 maalia ja 12 tehopistettä.