Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP-Akatemian toiminta loppuu

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

- KeuPa HT on keskisuomalainen Mestis-seura, joten monikanavainen yhteistyö on enemmän kuin luonnollista. Pelaajaliikenteen osalta KeuPa HT paikkaa Akatemian jättämää "Mestis-aukkoa", toteaa JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius

KeuPa HT:n tahtotilana on pelata ensi kaudella muutamia kotiotteluitaan myös Jyväskylän jäähallissa, jolloin markkinoinnillinen yhteistyö JYPin kanssa korostuu.

- Haluamme olla tukemassa KeuPa HT:n ja keskisuomalaisen jääkiekkoilun kehittymistä sekä näkymistä laaja-alaisesti. Seurojen toimistojen välinen yhteistyö on mielestäni edellytys pitkäkestoisen yhteistyön rakentamiselle, jatkaa Vallenius.

KeuPa HT:n puheenjohtaja Anders Pekkanen on tyytyväinen nyt solmittuun sopimukseen. Kahden keskisuomalaisen seuran yhteistyö on osoitus alueen toimijoiden yhteisestä halusta kehittää lajin asemaa Keski-Suomessa.

- Tämä on uudenlainen, keskisuomalainen pelaajapolku, joka oikein toimiessaan on iso voimavara molemmille seuroille. Haluamme kehittää koko Keski-Suomen alueen jääkiekkoa, joten sitä silmällä pitäen yhteistyö JYPin kanssa on luonnollista. Ei voi myöskään olla korostamatta, että yhteistyön tavoitteena on molempien joukkueiden mahdollisimman hyvä urheilullinen menestys. Markkinoinnillinen yhteistyö puolestaan antaa molemmille seuroille varmasti uusia mahdollisuuksia ja näkökulmia toiminnan kehittämiseen, kommentoi KeuPa HT:n puheenjohtaja Anders Pekkanen tyytyväisenä.

JYP-Akatemian viimeiseksi kaudeksi jää kausi 2016-2017.

JYP-Akatemian toiminta loppuu tähän kauteen. Akatemian kuudesta Mestiskaudesta paras kausi oli 2014-2015, jolloin Akatemia nappasi runkosarjan viidennen sijan. Akatemian paidassa on kuuden kauden aikana kiekkoillut 124 pelaajaa.

- Haluan kiittää kaikkia toiminnassa mukana olleita tahoja, pelaajia, huoltoa valmennusta ja taustahenkilöitä. Akatemian toiminnan tarkempi analysointi aloitettiin jo viime kesänä, jolloin perehdyimme Akatemia-toiminnan etuihin ja rasitteisiin. Mm. taloudellinen rasitus ja urheilullinen lisäarvo olivat asioita, joiden puntarointi oli tehtävä tarkasti. Uskon, että nyt on uuden rakentamisen aika, lopettaa Vallenius.

JYP jatkaa ja keskittää panostusta jo viime kaudella aloittamaansa A-juniorijoukkueen toiminnan kehittämiseen. Yhteistyössä mukana mm. Jyväskylän Urheiluakatemia.

- Urheilupuolella jatkamme JYPin A-nuorten toimintamme vahvistamista sekä tulemme tekemään myös aktiivista Mestis -yhteistyötä siinä rinnalla. Haluamme tuottaa seuraavien 2-3 vuoden aikana niin laadukkaita A-junioripelaajia "putkemme" yläpäästä ulos, että meille syntyy taas positiivinen ongelma kasvattamiemme liigaprospektiemme ylitarjonnasta. Siihen "murheen hetkeen" asti voimme hyvin mennä näillä järjestelyillä ja painotuksilla. On aika ravistella puuta. Kyse on myös urheilupuolella uuden rakentamisesta ja eteenpäin menemisestä", JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari näkee.

JYPin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää