KaDy jäi pisteittä Somerolla

Kampuksen Dynamo matkasi sunnuntaina Somerolle kahdeksan voiton myötätuulessa. Sarjassa sijalla 7. ollut SoVo tuli otteluun kovalla sykkeellä, ja Valmir Seferi aloitti maalinteon kulmapotkusta. SoVo rynnisti pian Guri Qerimin (6:37) ja myöhemmin Mergim Bushin (13:11) maaleilla kolmen maalin karkumatkalle. Tässä vaiheessa sunnuntai-iltapäivästä näytti tulevan jyväskyläläisille katastrofaalinen. Kolmen kuukauden pakkolevolta palannut Henri Louste iski kuitenkin hieman vastoin pelin kulkua ensimmäisellä puoliajalla vielä kaksi maalia, joiden turvin Dynamo saattoi poistua tauolle kohtalaisista asetelmista.

Toiselle puoliajalle marssi huomattavasti määrätietoisempi Dynamo. SoVon virheherkkyys oli kostautua lopussa virhetilin täytyttyä. Sekä Tero Intala että Louste pääsivät yrittämään tasoitusmaalia kympin täplältä, mutta SoVon maalilla kelpo pelin pelannut Nevzat Mustafa veti pidemmän korren. Muitakin huipputilanteita nähtiin, ja kenties KaDyn tasoitus oli lähempänä kuin SoVon neljäs maali, mutta koko ottelun kuvaan kotivoitto sopi kiistatta. Kolmen maalin etumatkan antaminen nälkäiselle vastustajalle oli tänään liikaa. KaDylle tappio oli kauden seitsemässä vieraspelissä ensimmäinen.

KaDy-käskijä Vasko Vujovicilla ei ollut epäilystäkään siitä, mistä tänään kiikasti:

- Tulimme peliin huonosti, keskittyminen ei ollut riittävällä tasolla. Tämä maksoi alussa meille kolmen maalin tappioaseman, josta emme onnistuneet nousemaan ja kääntämään peliä, vaikka meillä oli siihen tilaisuuksia. Jokainen tappio opettaa. Jatkamme tästä työntekoa ja pudotuspeleihin valmistautumista.

Su 17.1.2021
Miesten Futsal-Liiga

16.00  Monitoimitalo, Somero
SoVo – KaDy  3–2 (3–2)
Maalit:
Valmir Seferi 1–0, Guri Qerimi 2–0, Mergim Bushi 3–0, Henri Louste 3–1, Louste 3–2

Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Kampuksen Dynamon miehet jatkavat pistejahtiaan lauantaina 11.11., kun vieraaksi Monitoimitalon ÄSSÄ-Areenalle saapuu TPK Turusta.

KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

UEFA:n futsalin Mestarien Liigan peleistä Kaunasista myöhään sunnuntaina kotiutunut Kampuksen Dynamo pääsee jälleen tien päälle.

KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

Kampuksen Dynamo suuntaa lauantaina vierasreissuun pääkaupunkiseudulle, jossa kohdataan espoolainen EBK.

Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo otti komean voiton UEFA:n Futsalin Mestarien Liigan Main Roundilla Kaunasissa torstaina. Keskiviikon heikon avausottelun jälkeen KaDy pelasi kuin uudelleensyntyneenä ja selättä Kyproksen mestari AEL Limassolin maalein 2-7.

KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDyn syyskausi Naisten Futsal-Liigassa jatkuu kotiottelulla, kun Monnarin ÄSSÄ-Areenalle saapuu hallitseva Suomen mestari HIFK.