Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KaDy kohtaa kaksi suurinta

 
KaDy kohtaa kaksi suurinta

Kampuksen Dynamon lähes kahden kuukauden kotipelitauko päättyy tänä viikonloppuna, kun Monnarille astelee peräkkäisinä päivinä kaksi Suomen menestyneintä futsaljoukkuetta, GFT ja Ilves FS. Sarjataulukossa vierailijat miehittävät tuttuun tapaan kahta kärkisijaa. KaDy-valmentaja Tero Kelhälä ei halua asettaa joukkueelleen pistetavoitteita.

-Tärkeintä on löytää peruspelaamisen taso, joka vielä alkukaudella oli meillä erittäin hyvä. Viime aikoina pelimme ei kuitenkaan ole ollut sillä tasolla, mihin joukkueella on resursseja. Kauden tavoitteena on päästä pudotuspeleihin, eikä se tavoite ratkea vielä näissä peleissä, joten siinä mielessä pisteet ovat toissijaisia, Kelhälä toteaa.

KaDy on päästänyt kaikista liigajoukkueista vähiten maaleja, vain 19 kappaletta. Viime ottelussa Sieviä vastaan omissa soi kuitenkin kuuden maalin edestä. Myös maalinteko on ollut toista kauttaan liigassa pelaavalle Dynamolle tuskaista. Vastustajan reppuun pallo on toimitettu 24 kertaa, sekin vähiten liigassa. Kelhälä myöntää, että maalinteon tehottomuus huolestuttaa valmennusporrasta.

-Kyllä olen huolissani siitä, että maaleja ei tahdo tulla. Pääsemme joka pelissä hyville maalipaikoille, mutta siellä viimeinen terävyys on hukassa. Harjoituksissa on keskitytty juuri tämän osa-alueen parantamiseen, Kelhälä sanoo.

Rehtorin kosto, osa kaksi

Lauantaina KaDy saa vastaansa GFT:n Espoosta. Joukkue vilisee maajoukkuepelaajia, etunenässä ykköskenttä, joka vastaa käytännössä myös maajoukkueen tehoista. Yksi pelaaja nousee kuitenkin Kelhälän papereissa ylitse muiden.

-Aki "Rehtori" Miettinen loikkasi viime kauden jälkeen Jyväskylästä Etelä-Suomeen ja tekee nyt paluun vanhaan kotikaupunkiinsa. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessamme GFT:n kanssa Rehtori osoitti olevansa myös uuden joukkueensa parhaimmistoa. On hienoa nähdä sambafutsalin paluu Jyväskylään, Kelhälä kehuu entistä peluriaan.

Sunnuntaina vastaan asettuu hallitseva Suomen mestari Ilves FS Tampereelta. Kelhälä nostaa esiin kaksi pelaajaa, jotka tulevat varmasti pitämään KaDy-puolustajat kiireisinä.

-Torvinen ja Teittinen ovat erittäin kovia pelimiehiä, joille ei saa antaa yhtään tilaa tai aikaa. Ilves ja GFT ovat Suomen parhaat joukkueet, joten taitoa ja kovuutta löytyy yllin kyllin. Meidän pitää lähteä otteluihin puolustuksen kautta, koska nämä joukkueet rokottavat armotta esimerkiksi päästessään vastahyökkäyksiin, Kelhälä kertoo.

Yleisöennätys tavoitteena

Pitkä ottelutauko. Vastassa kaksi Suomen parasta futsaljoukkuetta. Rehtorin sambafutsal palaa Keski-Suomeen. Siinä syyt saapua viikonloppuna Monnarille.

-Tämän tasokkaampaa futsalia ei Suomessa näe missään. Joukkueen ja koko organisaation tavoitteena on tehdä runkosarjapeliemme yleisöennätys, Kelhälä sanoo.

KaDy-hirviö tulessa lauantaina ja sunnuntaina Monitoimitalolla!

Superviikonlopun aloittaa ottelu KaDy-GFT lauantaina kello 15.00 alkaen!

Superviikonlopun toinen osa sunnuntaina, kun KaDy ja Ilves FS iskevät yhteen kello 14.00 alkaen!

Dynamon tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Tero Kelhälä

2.12.1973
Tiedot


Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Kampuksen Dynamon miehet jatkavat pistejahtiaan lauantaina 11.11., kun vieraaksi Monitoimitalon ÄSSÄ-Areenalle saapuu TPK Turusta.

Lue lisää
KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

UEFA:n futsalin Mestarien Liigan peleistä Kaunasista myöhään sunnuntaina kotiutunut Kampuksen Dynamo pääsee jälleen tien päälle.

Lue lisää
KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

Kampuksen Dynamo suuntaa lauantaina vierasreissuun pääkaupunkiseudulle, jossa kohdataan espoolainen EBK.

Lue lisää
Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo otti komean voiton UEFA:n Futsalin Mestarien Liigan Main Roundilla Kaunasissa torstaina. Keskiviikon heikon avausottelun jälkeen KaDy pelasi kuin uudelleensyntyneenä ja selättä Kyproksen mestari AEL Limassolin maalein 2-7.

Lue lisää
KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDyn syyskausi Naisten Futsal-Liigassa jatkuu kotiottelulla, kun Monnarin ÄSSÄ-Areenalle saapuu hallitseva Suomen mestari HIFK.

Lue lisää
KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDyn naiset palaavat sunnuntaina Monnarin Ässä-Areenalle, jossa otetaan mittaa Ylöjärven Ilveksestä.

Lue lisää