Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Virolaiset voittamattomia Lahden Pro Tourilla

 

Virolaiset voittamattomia Lahden Pro Tourilla


Beach Volleyn SM-kiertueen BMW Pro Tourin toinen osakilpailu Lahdessa tarjosi suurilukuiselle yleisölle erinomaisen huipennuksen. Upeassa kelissä pelattu naisten finaali oli parasta mahdollista beach volley viihdettä, kun Suomen Taru Lahti ja Riikka Lehtonen kohtasivat virolaiset Kardi Purin ja Maarja Kernerin.
Lauantaina parit kohtasivat jo kertaalleen, jolloin erittäin tiukan taistelun jälkeen virolaiset poistuivat kentältä voittajina. Sunnuntain finaaliottelu houkutteli paikalle runsaasti katsojia ja suurin osa faneista joutuikin seisomaan täpötäysien katsomoiden ympärillä. Kotiyleisön hurjasta kannustuksesta huolimatta virolaiset lähtivät kotimatkalle voittajina.

Ensimmäinen erä eteni tasaisena aina loppuun saakka. Pitkien pallorallien ja hurjan taistelun jälkeen virolaiset veivät ensimmäisen erän lopulta 21-19.
Toinen eräkin alkoi tasaisena, mutta teknisen aikalisän jälkeen tilanteessa 11-10, virolaiset saivat napsittua pisteen toisensa perään ja vetivät viiden pisteen eron suomalaisiin. Tätä eroa suomalaispari ei saanut koskaan kirittyä umpeen ja näin ollen virolaiset marssivat Lahden Teerenpeli Openin voittoon suoraan kahdessa erässä luvuin 2-0 (21-19, 21-16).

- Meidän pelimme oli liian pehmeätä, siihen tämä ottelu kaatui. Hyvän alun jälkeen puristus ei riittänyt, pettynyt Lehtonen kommentoi finaalin jälkeen.

Voitto oli virolaisille ensimmäinen Beach Volleyn BMW Pro Tourilla. Ensimmäistä kertaa Pro Tourille osallistunut kaksikko ei hävinnyt turnauksessa otteluakaan.

- Emme olisi uskoneet ennen turnausta voittoon, mutta pelasimme rentoa peliä ja nyt fiilis on aivan mahtava, turnausvoittajat tunnelmoivat voitetut finaalin jälkeen.

Lehtonen ja Lahti ansaitsivat Lahdessa muhkean rankingpistepotin lisäksi villin kortin Maarianhaminan World Tourille. Maarianhaminassa suomalaisia kenttiä hallinneet Lahti ja Lehtonen pääsevät ottamaan mittaa maailman parhaista beach volley-pareista.

Naisten sarjassa pronssia voitti viime kauden SM-hopeamitalistit Saana Koljonen ja Outi Polso, jotka hävisivät turnauksessa vain yhden ottelu; välierämatsin Lehtoselle ja Lahdelle.Pronssiottelussa pari kaatoi viime viikonlopun Kuopion turnauksen kakkoset Tia Heimalan ja Annikki Laineen suoraan 2-0 (21-18, 21-17).

BMW Pro Tourin kolmas osakilpailu kisataan ensi viikonloppuna Lappeenrannassa. Mukana ovat jälleen kaikki kotimaiset huippuparit.

UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle




Beach Volleyn SM-kiertue Lahdessa

Beach Volleyn SM-kiertue Lahdessa

Miehissä mukana uusia mielenkiintoisia yhdistelmiä, naisissa kansainvälisyyttä.

Lue lisää
Beach Volleyn SM-kiertue ponnahduslautana Maarianhaminaan

Beach Volleyn SM-kiertue ponnahduslautana Maarianhaminaan

Beach Volleyn SM-kiertue BMW Pro Tour matkaa tulevana viikonloppuna Lahteen.

Lue lisää
Beach Volleyn SM-kiertue jatkuu Lahdessa

Beach Volleyn SM-kiertue jatkuu Lahdessa

Beach Volleyn SM-kiertue viikonloppuna Lahdessa Beach Volleyn kotimainen ykköskiertue BMW Pro Tour jatkaa matkaansa onnistuneen Kuopion avausviikonlopun jälkeen Lahteen.

Lue lisää