Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sisuuntunut Kärpät kostoreissulle

 

Sisuuntunut Kärpät kostoreissulle


Puolitoista viikkoa sitten Pelicans teki Ouluun tuloksekkaan ryöstöretken ja haki Kärpiltä täydet kolme pistettä. Lahtelaiset menivät tuolloin jo 0-3-johtoon, mutta Kärpät tuli kahdella nopealla maalilla lähituntumaan ja pyöritti vahvasti. Tasoituskin oli lähellä, mutta tolppa pelasti Pelicansin.

Hannu Aravirran käskyläisten suorittaminen on viime aikoina ollut vuoristorataa. Kausi alkoi vahvasti, mutta viime aikoina tasaisuus on ollut kateissa. Viimeiset kahdeksan peliä ovat tuoneet peräti viisi tappiota. Viimeksi oululaiset ottivat kotona pisteet SaiPalta luvuin 5-2.

Kärppien ykköskenttä Juho Keränen - Jari Viuhkola - Joonas Komulainen on ollut hyvinä hetkinään murhaavan tehokas. Paljon joukkueen potentiaalista kertoo sekin, että esim. SaiPa-pelissä neloskentästä löytyi sellaisia nimiä kuin Juha-Pekka Haataja ja Joonas Donskoi. Maalivahti Ville Hostikka aloitti kauden vahvasti, mutta on sittemmin osoittautunut tavalliseksi kuolevaiseksi.

Kotijoukkue Pelicans on voittanut Bluesille hävittyä avausottelua lukuun ottamatta oikeastaan kaikki ne pelit, jotka on kuulunutkin voittaa. Ja vähän enemmänkin. Jatkosopimuksen tehnyt Kai Suikkanen on useassa tilanteessa korostanut, ettei Pelicansin hyvä peli ole ollut hänelle yllätys, mutta saavutettu pistemäärä on. Tärkein viesti joukkueelle on kuitenkin se, että omaa peliä pitää koko ajan pystyä parantamaan.

- Meidän pelimme ei ole vielä sellaisessa kunnossa kuin pitäisi. Me tulemme vielä parantamaan, mutta muutkin joukkueen varmasti parantavat, lateli Suikkanen medialle viime viikolla.

Viime perjantaina Jokerit vei pisteet Lahdesta. Pelinopeuden nimiin vannova Suikkanen ei varmasti ollut tyytyväinen joukkueensa sykkeeseen. Jokerit teki tarvittavan, ei yhtään sen enempää. Pelicans jäi ensi kertaa tällä kaudella tyystin maaleitta.

Seuraavana iltana Hakametsässä nähtiin toisenlainen Pelicans. Tapparakin pelasi vahvan pelin, mutta lahtelaiset veivät koko potin kapteeni Arttu Luttisen viime minuuttien maalilla. Tuon osuman pohjusti vahvalla taistelulla kultakypärä Ryan Lasch, joka ei itse ole heiluttanut maaliverkkoja yli kahteen viikkoon. Peliesitykset ovat kuitenkin jatkuvasti sellaisia, ettei ole minkäänlaista syytä huoleen.

Tiistai-iltaan on lupa odottaa mainiota kiekkoviihdettä. Kärpät on pienikokoinen, nopea, vahva ja nälkäinen, eikä varmasti luovuta ennen loppusummeria. Se nähtiin jo puolitoista viikkoa sitten Raksilassa. Vastaavasti Pelicans ei varmasti halua hävitä kahta kotiottelua peräkkäin.

Kotijoukkueelta sairastuvalla jatkanee noro-virusta poteva Jyri Marttinen. Kärpiltä sivussa ovat polvivaivaiset Oscar Eklund ja Juho Jokinen.

Tervetuloa Isku Areenalle. Huudetaan Pelicans voittoon.

Pelicansin tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


Lahden Pelicans - logo

Pelicans - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Ryan Lasch

22.1.1987 Lake Forest, CA, USA
Tiedot

ArttuLuttinen

Arttu Luttinen

3.9.1983 Helsinki
Tiedot

JyriMarttinen

Jyri Marttinen

1.9.1982 Jyväskylän mlk
Tiedot

KaiSuikkanen

Kai Suikkanen

28.2.1959 Parkano
Tiedot


Olkinuora käyttää sopimuksensa ulkomaanoption

Olkinuora käyttää sopimuksensa ulkomaanoption

Jussi Olkinuora käyttää sopimuksena ulkomaanoption ja siirtyy pelaamaan sveitsiläisseuraan.

Lue lisää
Lasch siirtyy Sveitsiin

Lasch siirtyy Sveitsiin

Pelicans menettää alkukauden parhaan pistemiehensä, kun ottelukohtaisella sopimuksella lahtelaisten riveissä viilettänyt Ryan Lasch siirtyy loppukaudeksi Sveitsiin Zürich Lionsin riveihin.

Lue lisää
Eero Teräväinen lainalle Pelicansiin

Eero Teräväinen lainalle Pelicansiin

Pelicans ja HIFK ovat tehneet lainasopimuksen, minkä myötä puolustaja Eero Teräväinen pelaa lahtelaisryhmän riveissä helmikuun loppuun saakka.

Lue lisää
Otto Somppi Pohjois-Amerikkaan

Otto Somppi Pohjois-Amerikkaan

Pelicans-hyökkääjä Otto Sompin lainasopimus päättyy ja mies siirtyy Jesse Ylösen sekä Oskari Laaksosen tavoin Pohjois-Amerikkaan valmistautumaan AHL-kauden alkuun. Somppi on Tampa Bay Lightingin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Pelicansin Laaksonen ja Ylönen kutsuttiin Pohjois-Amerikkaan

Pelicansin Laaksonen ja Ylönen kutsuttiin Pohjois-Amerikkaan

Pelicansissa alkukauden kiekkoilleet Jesse Ylönen ja Oskari Laaksonen on kutsuttu takaisin Pohjois-Amerikkaan NHL-organisaatioidensa palvelukseen. Laaksonen on Buffalo Sabresin ja Ylönen Montreal Canadiensin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Julius Honka Pelicansiin

Julius Honka Pelicansiin

Lahden Pelicans ja Dallas Stars ovat tehneet toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen, minkä myötä puolustaja Julius Honka liittyy lahtelaisryhmään. Honka nähdään joukkueen harjoitusvahvuudessa ensimmäisen kerran keskiviikkona.

Lue lisää