Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pelicans matkaa Kuopioon kalakukkoa syömään

 

Pelicans matkaa Kuopioon kalakukkoa syömään


Kahden tappion jälkeen on juuri sopiva haaste lähteä vieraspeliin sarjajohtajan kimppuun. KalPa johtaa liigaa selkeällä erolla, vaikka silläkin on kahdesta viime pelistä tappiot alla. Kärkikamppailussa molemmat joukkueet haluavat saada ryhtiä edellisissä peleissä yskähdelleeseen peliinsä. Kolmatta peräkkäistä tappiota ei tahdo kumpikaan, vaan toiselle se lankeaa.

Pelicansin edellinen visiitti Kuopioon noin kuukausi sitten oli menestyksellinen ja tuliaisina oli komeat kolme pistettä. KalPa lähtee nyt sisuuntuneena hakemaan revanssia, mutta myös Pelicansilla on paljon hampaankolossa. JYP-pelissä lahtelaiset olivat puolitoista erää pahasti jyrän alla. Toisen puoliskon Pelicans painoi vahvasti, mutta vahinko oli jo tapahtunut. Hieman paremmalla onnella tasoitusmaalikin oltaisiin nähty, mutta sitä onnea ei tiistaina ansaittu.

KalPa kompastui tiistaina kotonaan Rauman Lukolle luvuin 4-5. Päävalmentaja Tuomas Tuokkola harmitteli joukkueensa "liian hyvää starttia". Alle kymmeneen minuuttiin hankittu 3-1-johto tuuditti helppoon voittoon aiemmin vieraskentillä aivan lapasena esiintyneitä raumalaisia vastaan.

Perjantain pelistä voi hyvällä syyllä odottaa vähämaalista. Voiton vie joukkue, jonka viisikkopuolustus ja maalivahtipeli toimivat paremmin. Maalipaikkoja molemmat joukkueet luovat tarpeeksi, jotta tulostakin on mahdollista saada aikaan.

Pelicans lähtee perjantain peliin käytännössä samalla kokoonpanolla kuin tiistain JYP-peliin. Sivussa ovat edelleen Max Wärn, Marko Pöyhönen, Pekka Jormakka ja Ilkka Pikkarainen, jonka kanssa sovittiin jo ensi kaudestakin. Nyt Pikkarainen kuntouttaa nilkkansa reilaan ennen ryhtymistään tositoimiin.

KalPalta sivussa ovat hyökkääjä Kalle Kerman sekä puolustajat Henri Laurila ja polvensa loukannut Ryan Lannon, jota ei enää tällä kaudella nähdä KalPa-paidassa.

Pelicansin tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


Lahden Pelicans - logo

Pelicans - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PekkaJormakka

Pekka Jormakka

14.9.1990 Jyväskylän Mlk
Tiedot

Marko Pöyhönen

10.9.1987 Hollola
Tiedot

MaxWärn

Max Wärn

10.6.1988 Helsinki
Tiedot


Olkinuora käyttää sopimuksensa ulkomaanoption

Olkinuora käyttää sopimuksensa ulkomaanoption

Jussi Olkinuora käyttää sopimuksena ulkomaanoption ja siirtyy pelaamaan sveitsiläisseuraan.

Lue lisää
Lasch siirtyy Sveitsiin

Lasch siirtyy Sveitsiin

Pelicans menettää alkukauden parhaan pistemiehensä, kun ottelukohtaisella sopimuksella lahtelaisten riveissä viilettänyt Ryan Lasch siirtyy loppukaudeksi Sveitsiin Zürich Lionsin riveihin.

Lue lisää
Eero Teräväinen lainalle Pelicansiin

Eero Teräväinen lainalle Pelicansiin

Pelicans ja HIFK ovat tehneet lainasopimuksen, minkä myötä puolustaja Eero Teräväinen pelaa lahtelaisryhmän riveissä helmikuun loppuun saakka.

Lue lisää
Otto Somppi Pohjois-Amerikkaan

Otto Somppi Pohjois-Amerikkaan

Pelicans-hyökkääjä Otto Sompin lainasopimus päättyy ja mies siirtyy Jesse Ylösen sekä Oskari Laaksosen tavoin Pohjois-Amerikkaan valmistautumaan AHL-kauden alkuun. Somppi on Tampa Bay Lightingin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Pelicansin Laaksonen ja Ylönen kutsuttiin Pohjois-Amerikkaan

Pelicansin Laaksonen ja Ylönen kutsuttiin Pohjois-Amerikkaan

Pelicansissa alkukauden kiekkoilleet Jesse Ylönen ja Oskari Laaksonen on kutsuttu takaisin Pohjois-Amerikkaan NHL-organisaatioidensa palvelukseen. Laaksonen on Buffalo Sabresin ja Ylönen Montreal Canadiensin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Julius Honka Pelicansiin

Julius Honka Pelicansiin

Lahden Pelicans ja Dallas Stars ovat tehneet toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen, minkä myötä puolustaja Julius Honka liittyy lahtelaisryhmään. Honka nähdään joukkueen harjoitusvahvuudessa ensimmäisen kerran keskiviikkona.

Lue lisää