Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pelicansilla tammikuun tasauksessa 2x Jokerit

 

Pelicansilla tammikuun tasauksessa 2x Jokerit


Perjantaina nähdään Isku Areenalla ensimmäinen kattaus Jokereita ja heti seuraavana iltana Helsingin Ilmalassa toinen. Tammikuun tasauksiin narripaidat valitsivat vastustajikseen Pelicansin.

Jokerit on ehdottomasti yksi kuluvan kauden kuumimpia mestarisuosikkeja. Silti Erkka Westerlundin joukkueen tekeminen on ollut koko kauden varsinaista vuoristorataa. Hyvää jaksoa on seurannut huono jakso, voittoa on seurannut voitto ja tappiota tappio. Vain kerran Jokerit on kyennyt palaamaan voittokantaan heti yhden tappion jälkeen. Tämä tapahtui helsinkiläisten ensimmäisen Lahden vierailun jälkeen syyskuussa, kun Pelicans vei voiton noustuaan komeasti kolmen maalin takaa-ajoasemasta.

Keskiviikkona Jokereiden kolmen matsin voittoputki katkesi, kun Blues vei voiton rankkareilla. Nyt olisi siis vuorossa Jokereiden toinen peräkkäinen tappio. Sikäli tilasto lupaa lahtelaisittain hyvää.

Voi kun se olisikin näin helppoa. Edelliseen Jokeripeliin Pelicans-valmennus oli rakentanut aivan oman pelitavan juuri Jokereiden varalle. Siis oma pelikirja peleihin Jokereita vastaan?

- Kyllä. Juurikin niin, vaikkei se välttämättä siltä kaikin ajoin näyttänytkään, vahvistaa Pelicansin valmentaja Riku-Petteri Lehtonen.

- Parannettavaa jäi vielä. Treeneissä on siksi käyty juuri niitä avainasioita läpi. Aina näissä tuplakierroksissa on oma tunnelmansa, vaikka muutoin peleihin valmistaudutaankin ihan normaalisti.

Myös Pelicansin taival on viime aikoina ollut vaihtelevaa ylä- ja alamäkeä. Voittoja on tullut liigan kärkijoukkueista ja tappioita pahnan pohjimmaisille. Tiistaina kaatui Lukko luvuin 3-1.

- Tämä vaan kertoo siitä, kuinka tasainen sarja SM-liiga on. Mikä tahansa joukkue voi voittaa minkä tahansa joukkueen. Jollei meidän suoritus ole ihan sataprosenttinen, ei pisteitä tule. Se on niin yksinkertaista, latelee pääkäskijä Kai Suikkanen.

Pelicans lähtee perjantain peliin samalla kokoonpanolla kuin voitokkaaseen Lukko-peliin. Tiistaina hienosti torjunut Joonas Kuusela saa edelleen vastuuta Niko Hovisen ollessa kuumesairaana. Muitakaan potilaita ei olla saamassa mukaan vahvuuteen eli sivussa ovat Ilkka Pikkarainen, Max Wärn, Marko Pöyhönen ja Pekka Jormakka.

Jokereilta sivussa ovat Riku Hahl, Ilari Filppula, Semir Ben-Amor ja Antti-Jussi Niemi.

Pelicansin tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


Lahden Pelicans - logo

Pelicans - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PekkaJormakka

Pekka Jormakka

14.9.1990 Jyväskylän Mlk
Tiedot

Riku-PetteriLehtonen

Riku-Petteri Lehtonen

19.1.1971
Tiedot

IlkkaPikkarainen

Ilkka Pikkarainen

19.4.1981 Sonkajärvi
Tiedot

Marko Pöyhönen

10.9.1987 Hollola
Tiedot

KaiSuikkanen

Kai Suikkanen

28.2.1959 Parkano
Tiedot

MaxWärn

Max Wärn

10.6.1988 Helsinki
Tiedot


Olkinuora käyttää sopimuksensa ulkomaanoption

Olkinuora käyttää sopimuksensa ulkomaanoption

Jussi Olkinuora käyttää sopimuksena ulkomaanoption ja siirtyy pelaamaan sveitsiläisseuraan.

Lue lisää
Lasch siirtyy Sveitsiin

Lasch siirtyy Sveitsiin

Pelicans menettää alkukauden parhaan pistemiehensä, kun ottelukohtaisella sopimuksella lahtelaisten riveissä viilettänyt Ryan Lasch siirtyy loppukaudeksi Sveitsiin Zürich Lionsin riveihin.

Lue lisää
Eero Teräväinen lainalle Pelicansiin

Eero Teräväinen lainalle Pelicansiin

Pelicans ja HIFK ovat tehneet lainasopimuksen, minkä myötä puolustaja Eero Teräväinen pelaa lahtelaisryhmän riveissä helmikuun loppuun saakka.

Lue lisää
Otto Somppi Pohjois-Amerikkaan

Otto Somppi Pohjois-Amerikkaan

Pelicans-hyökkääjä Otto Sompin lainasopimus päättyy ja mies siirtyy Jesse Ylösen sekä Oskari Laaksosen tavoin Pohjois-Amerikkaan valmistautumaan AHL-kauden alkuun. Somppi on Tampa Bay Lightingin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Pelicansin Laaksonen ja Ylönen kutsuttiin Pohjois-Amerikkaan

Pelicansin Laaksonen ja Ylönen kutsuttiin Pohjois-Amerikkaan

Pelicansissa alkukauden kiekkoilleet Jesse Ylönen ja Oskari Laaksonen on kutsuttu takaisin Pohjois-Amerikkaan NHL-organisaatioidensa palvelukseen. Laaksonen on Buffalo Sabresin ja Ylönen Montreal Canadiensin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Julius Honka Pelicansiin

Julius Honka Pelicansiin

Lahden Pelicans ja Dallas Stars ovat tehneet toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen, minkä myötä puolustaja Julius Honka liittyy lahtelaisryhmään. Honka nähdään joukkueen harjoitusvahvuudessa ensimmäisen kerran keskiviikkona.

Lue lisää