Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n miehillä viikonloppuna vieraspelejä

 

NST:n miehillä viikonloppuna vieraspelejä


Kauden tasapelillä Josbaa vastaan aloittaneet NST:n miehet matkustavat perjantaina Helsinkiin ja sunnuntaiksi Turkuun. Myös Josbaa vastaan kautensa ja vieläpä samoin pistejakoon päätynyt Tapanilan Erä sekä sunnuntain vastustaja TPS kohtasivat keskiviikkoiltana toisensa. Tuon ottelun TPS vei luvuin 8-4.

NST saakin hyvää dataa molemmista joukkueista näiden keskinäisen ottelun videolta. Suurin painoarvo totta kai on omassa tekemisessä. Viisikkotasolla ketjut vielä jonkin verran elävät ja yhteisiä sopimuksia luodaan pikkuhiljaa.

Pääpiirteittäin avausottelu Josbaa vastaan oli onnistunut. Hiomista riittää erikoistilanteissa, erityisesti maalinteossa ja tietenkin täyden 60 tai 65 minuuttisen tiukassa keskittymisessä. Pienet virheet ja huolimattomuudet näkyvät tulostaululla armottomasti.

NST on harjoitellut viikon melko terveenä. Pitkäaikaisloukkaantuneista Janne Kytösalmen polvivamma oli pelättyä lievempi ja hän on palannut harjoituksiin. Jarkko Nurmela ja Matti Korhonen ovat edelleen toistaiseksi poissa. Lisäksi rightin puolen hyökkääjistä armeijan harmaat sotkevat tällä viikolla Petteri Puustisen kuvioita.

A-nuoret avasivat keskiviikkoiltana kautensa 8-4 voitolla Oilersista ja tiistaina miehet saivat harjoituksiinsa täydennystä farmijoukkue JoKa:sta A-nuorten keskittyessä valmistaviin treeneihin täydellä ryhmityksellä.

Erä aloitti viime kauden terävästi voittoputkella, mutta kausi päättyi limbona. Pääkallokin kirjoitti ennen keskiviikon TPS-ottelua, että joku on ehtinyt saattaa alulle ja synnyttääkin lapsen sillä aikaa, kun tapanilalaiset ovat metsästäneet voittoa Salibandyliigassa. Joukkue sai paluumuuttajina Jani Heleniuksen ja Pasi Laitilan. Puolustuksen runko pysyi samana, jossa NST:lle mielenkiintoisin nimi on oma kasvatti Ilari Heikkinen, joka tosin on jälleen poissa peleistä loukkaantumisen vuoksi.

Maalivahtiosastolta Tomi Ikonen siirtyi Oilersiin ja nyt vastuu on nuorilla Santtu Strandbergilla sekä Arttu Puskalla, jonka kausi keskeytyi ainakin toistaiseksi polvivammaan.

NST:n paitaan Tapanilan Erän A-nuorista siirtyneet Niko Saarinen ja Aki Salonen pelaavat perjantaina vanhassa kotihallissaan.

TPS menetti kauden jälkeen runsaasti kokeneita pelaajiaan. Valmennuksessa päävastuun otti eteläkarjalaisille tuttu mies, Teemu Varis. Sitoutumista toimintaan edellyttänyt Varis näytti kesänmittaan ovea kovillekin nimille ja täydensi ryhmäänsä omilla nuorilla sekä muun muassa Raju-vuosilta tutuilla miehillä.

Riku Kekkosta tai Lasse Pajua on vaikea yksilöinä korvata, mutta tiivis ja yhtenäinen joukkuehenki kantaa varmasti hedelmää kaudenmittaan. Kausi onkin alkanut kahdella voitolla. Suurin tähti on jo viime kaudella läpi lyönyt nuori Miko Kailiala, joka on viimeistellyt kahdessa ottelussa kuusi maalia ja johtaa liigan maali- ja pistepörssiä. Maalilla vastuuta kantaa ex-NST Pyry Luukkonen.

Molemmat vastustajat kuulunevat ennakkokaavailuissa NST:n päävastustajiin. TPS:n kanssa taisteltiin viime kaudella tiukasti samoista sijoista. Lappeenrannasta TPS haki syksyllä selvän voiton Kailialan johdolla ja Turussa pisteet tasattiin tammikuussa jatkoajankin jälkeen. Erää vastaan kamppailtiin myös tasaväkisesti. Lopulta Suomen Cupin voittaneet helsinkiläiset veivät voiton Cupin välierässä ja syksyn TV-ottelussa Lappeenrannassa. Tammikuun nousukunnossa NST kävi ryöstämässä pisteet Tapanilasta.

Tasaista on varmasti tulossa nytkin. TPS ja Erä pelasivat siis jo keskenään keskiviikkona. Erälle perjantain NST-ottelu on jo kolmas kuuteen päivään. NST:lle omat haasteensa tuo arkipäivän vierasmatkailu. TPS pelaa vielä Loviisaa vastaan vieraissa lauantaina eli heille sunnuntain ottelu on kolmas viiteen päivään.

Erä – NST, perjantaina 28.9. klo 18.30 Mosahalli
TPS – NST, sunnuntaina 30.9. klo 17.00 Caribia

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAntti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää