Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n naiset nykien voittoon

 

NST:n naiset nykien voittoon


Nykäisy, siimaa, nykäisy. Ei, NST:n naisilla ei ollut lauantaina 26.1. jäsentenvälisiä pilkkikisoja vaan joukkue pelasi Jyväskylässä Happeen kanssa vaiherikkaan ottelun. Lappeenrantalaisten kannalta ottelu päättyi iloisesti 5-6 vierasvoittoon.

NST karkasi ottelun puoliväliin mennessä jo kolmen maalin johtoon Jaana Lirkin, Heli Suoreijuksen ja Anu Raatevaaran maaleilla. Valmentaja Olli Englundin mukaan joukkueella oli mahdollisuudet tappaa ottelu tässä vaiheessa, mutta 30 minuutin pelin jälkeen NST löysätessä aseisiin tarttuikin Happee kaventaen tilanteeksi 2-3. Suoreijus kasvatti ennen toista erätaukoa johdon kahteen maaliin, mutta Happee puristi 4-4 tasatilanteeseen kolmannen erän ensimmäisen viisiminuuttisen aikana. Kolmella veikkauspörssipisteellä palkittu Raatevaara vei NST:n jälleen hetkeksi johtoasemaan, kunnes Happee tuli taas tasoihin Johanna Helmisen toisella ylivoimamaalilla. Kun huippuiskussa olleen ykkösnyrkin muut jäsenet olivat osuneet jo kahdesti, niin onneksi Marianne Hannonenkaan ei suostunut jäämään maalitta vaan iski voittomaalin ottelun tehokkaimman Suoreijuksen (2+1) syötöstä ajassa 53:47. Ottelun loppu oli NST:ltä taas kynsien pureskelua kun Jaana Lirkki sai kaksiminuuttisen ajassa 57:28, mutta Happee ei onnistunut ilman maalivahtiakaan.

Englund kertoi ottelun toistaneen jo aiemmin tutuksi tullutta kaavaa, puolet ottelusta vahvaa pallollista peliä ja hyvällä asenteella puolustamista, tämän jälkeen keskittyminen katoaa, ratkaisut ovat hätäisiä ja peli tuskaista. Ottelu muuttui rikkonaiseksi myös jäähyjen myötä. Vastustajaa Englund kehui nöyräksi ja työtä tekeväksi joukkueeksi, joka ansaitsi tekemänsä maalit. Onneksi useampia osumia ei tullut ja Englund kiittelikin maalivahti Anni-Maija Seppästä joukkueen kannattelusta kolmannessa erässä. Elina Sinisalon onnistunut paluu loukkaantumisen jälkeen ja Heli Suoreijuksen tuoma uusi vaihde hyökkäyspäähän olivat pisteiden lisäksi erityisiä ilonaiheita valmentajalle.

NST pelaa seuraavan liigaottelun vasta 16.2. kotona Tiikereitä vastaan. Ottelutauko mahdollistaa kovan harjoittelun ja Englund lupaileekin naisille vauhdikkaita aikoja. Peliä pitää saada vielä kehitettyä ja kolme peräkkäistä tuplaviikonloppua runkosarjan päätteeksi vaatii rahkeita niin kropasta kuin korvien välistäkin. Ja kun runkosarjarypistyksen jälkeen tarkoituksena on jatkaa otteluita huhtikuulle asti tiiviissä pudotuspelirytmissä, on jokaisen omalla ja joukkueen yhteisellä tilillä oltava lunastettavaa pitkin kevättä.

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Antti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää