Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n naisilla puolivälierässä vastassa Happee

 

NST:n naisilla puolivälierässä vastassa Happee


Naisten salibandyliigan puolivälierissä NST kohtaa jyväskyläläisen Happeen. Ottelusarja alkaa lauantaina Jyväskylässä ja jatkuu sunnuntaina Lappeenrannassa.

NST jäi runkosarjassa kahdeksanneksi, mutta kärkikolmikosta yksikään ei halunnut kohdata Lappeenrannan joukkuetta. SB-Pro valitsi vastustajakseen Erä III:n, Classic PSS:n ja OLS Kooveen.

NST pelasi Happeeta vastaan runkosarjan päätöskierroksella ja voitti 7-4. Sillä voitolla ei ole kuitenkaan mitään merkitystä jatkopeleihin.

- Happee on meille ihan mieluinen vastus, avoimin mielin lähdetään haastamaan. Viime lauantaina vähän harjoiteltiin, mutta täytyy muistaa, että Happee oli pelissä "kakkosjoukkueella" eikä pelin tuloksella ollut heille merkitystä, sanoo NST:n päävalmentaja Lasse Kurronen.

Kurronen ei usko, että kumpikaan joukkue sai lauantain ottelusta mitään etua.

NST:n sairastupa ei ole vielä tyhjentynyt. Terveystilanteiden kanssa mennään päivä kerrallaan, lopullinen kokoonpano selviää lauantaina.

Juuli Hakkarainen äityi Happeeta vastaan syöttämään peräti kuusi maalia. Se on NST:n liigaotteluiden ennätys ja sivuaa salibandyliigan ennätystä. Saavutukseen ovat aikaisemmin yltäneet Elisa Piispa ja Ella Alanko.

Juuli oli runkosarjassa NST:n tehokkain: 23+20=43. Siis 22 ottelussa keskimäärin kaksi pistettä per peli.

Kunnioitettavaan saavutukseen puolustajana pystyi kesken kauden joukkueeseen palannut Elina Sinisalo: 11 ottelua 3+3=6. "Ellu" aloitti liigauransa Happeessa, jonka joukkueessa oli SM-finaalissa 2009. Sen jälkeen NST:ssä on tullut kolme mitalia.

- Happee on tuttu vastustaja pleijareista aikaisemmilta vuosilta. Pelit ovat aina olleet tasaisia, kovia ja rehtejä vääntöjä. Happeen joukkueen rakenne on melko samanlainen kuin meillä, hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta, sanoo Elina Sinisalo.

Elina pelasi runkosarjan päätteeksi ykköskentällisen sentterinä ja laukoi kaksi maalia. Ykköskentän puolustaja Inka Lampinen on myös pohtinut puolivälierien vastustajaa:

- Happeella on tosi taitavia yksilöitä ja he tekevät joukkueena kovasti töitä. Keskinäiset pelit ovat olleet melko tasaisia. Tästäkin sarjasta tulee varmaan tasainen taisto.

Inka tietää puolustuspelaamisen olevan isossa roolissa. Mustelmia pitää pelin jälkeen kropasta löytyä, jos aikoo päästä jatkoon.

- Meillä kyllä löytyy voittamiseen tarvittava röyhkeys ja tahto, summaa Inka lauantaina alkavan ottelusarjan.

NST matkustaa lauantaina Jyväskylään, jossa pelataan kello 18.30. Sunnuntaiksi Happee saapuu Lappeenrantaan, Urheilutalon peli alkaa kello 15.00. Sarjan kolmas ottelu pelataan Jyväskylässä ensi tiistaina.

Välieriin pääsee kolmella otteluvoitolla.

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2013-2014 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Antti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää