Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Veiterän Tero Liimatainen Bandyliigan helmikuun pelaaja

Veiterän Tero Liimatainen Bandyliigan helmikuun pelaaja

 

Veiterän Tero Liimatainen on valittu Bandyliigan helmikuun pelaajaksi. Liimatainen teki helmikuussa runkosarjan ja pudotuspelien otteluissa yhteensä 11 maalia ja 21 tehopistettä, runkosarjan puolella tehot 3+4, pudotuspeleissä viiteen otteluun tehot 8+6.

Veiterä on ollut koko kauden ajan juuri niin vakuuttava kuin ennakkoon osattiin odottaa. Joukkue kärsi runkosarjassa vain kaksi tappiota ja pudotupeleissä Veiterä eteni finaaliin tappioitta. Liimatainen on ollut Veiterän johtavia hahmoja hyökkäyspäässä ollen runkosarjan pistepörssin kolmas ja johtaa pudotuspelien pistepörssiä. Tehoilun lisäksi valitsijaraati huomioi Liimataisen tekemän pyytteettömän työn puolustussuuntaan.

– Kausi on mennyt ihan hyvin. Odotuksien mukaan toistaiseksi niinkuin koko joukkueella. Pieniä vaikeuksia oli puolivälissä kautta, mutta ne vain vahvisti joukkuetta. Itsellä on myös pelit menneet ihan hyvin, vaikka aina voi tietysti parantaa. Kiva kuulla, että puolustuspeliin on kiinnitetty huomiota ja se onkin ollut lähtökohta, että kotiinpäin tehdään hommia ja siitä se koko joukkueen puolustaminen lähtee liikkeelle. Vielä ei tietenkään mitään olla saavutettu, tärkein on vasta edessä, Liimatainen sanoo.

Veiterän vastustajaksi finaaliin itsensä pelasi JPS, joka tahkosi tiukan, viidenteen otteluun edenneen välieräsarjan Kampparien kanssa. Veiterä sai oman välieräsarjansa poikki kolmessa ottelussa ja on siitä lähtien valmistautunut finaalia varten.

– Treenattiin kovaa loppuviikko ja nyt alkaa valmistautuminen eri tavalla. Meillä on välillä ollut ongelmia maalinteossa ja nyt Akillesta vastaan onnistuttiin hyvin maalipaikoissa. Finaalivastustajasta ei ole sen enempää huomioita, kaikki joukkueet pitää pystyä voittamaan jos haluaa voittaa mestaruuden.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Veiterä - logo

Veiterä - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJääpallon Suomen Cup ratkaistaan perjantaina

Jääpallon Suomen Cup ratkaistaan perjantaina

Perjantaina 4.1 klo 19.00 alkaen ratkaistaan Suomen Cupin voitto, kun Veiterä saa Lappeenrannassa vastaansa Porvoon Akilleen. Akilles johtaa Bandyliigaa ja Veiterä on kahden pisteen päässä toisena, tosin kolme ottelua vähemmän pelanneena.

Lue lisää
Veiterän Tero Liimatainen Bandyliigan kuukauden pelaaja

Veiterän Tero Liimatainen Bandyliigan kuukauden pelaaja

Veiterän keskikenttäpelaaja Tero Liimatainen 22-v on valittu Bandyliigan marraskuun pelaajaksi.

Lue lisää
Veiterän Topi Peuhkuri tamminkuun pelaaja

Veiterän Topi Peuhkuri tamminkuun pelaaja

Veiterän maalivahti Topi Peuhkuri 20-v on valittu bandyliigan tammikuun pelaajaksi.

Lue lisää
Joonas Peuhkuri Bandyliigan marraskuun pelaaja

Joonas Peuhkuri Bandyliigan marraskuun pelaaja

Marraskuun Bandyliigan pelaajaksi on valittu Veiterän keskikenttäpelaaja Joonas Peuhkuri.

Lue lisää
Mustalahti palaa Veiterään

Mustalahti palaa Veiterään

Juha Mustalahti, 37, palaa vahvistamaan Veiterän alakertaa tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Veiterälle tukku jatkosopimuksia

Veiterälle tukku jatkosopimuksia

Aikaisemmin julkistettujen pelaajasopimusten lisäksi Veiterä on tehnyt sopimukset nyt myös Miikka Tujulan, Sakke Haapiaisen, Sasu Söderholmin, Lari Meurosen, Emil Segermanin ja Ere Verhelän kanssa.

Lue lisää