Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Liiga-SaiPa Oy on saanut päätökseen yhteistoimintaneuvottelut. SaiPa ja pelaajat ovat yhdessä sopineet pelaajien palkkojen sopeuttamisesta kaudella 2020-2021 koronaepidemian aiheuttamien taloudellisten menetysten takia. Palkkojen leikkaus alkaa 1.5. ja koskee siten tulevaa kautta. Päättyneen kauden osalta palkat maksetaan täysimääräisenä.

Liiga SaiPa Oy:n toimitusjohtaja Jussi Markkasen mukaan neuvottelut sujuivat hyvässä hengessä.

- Sekä yhtiön, että pelaajien tahtotilana oli välttää lomautukset. Pelaajat ymmärtävät hyvin tilanteen vaikeuden. Neuvotteluissa meni aikaa, sillä halusimme varmistaa, että kaikki yksityiskohdat tulevat varmasti käytyä huolellisesti läpi, Markkanen kommentoi.

Päättyneellä kaudella SaiPan kapteenina toimineen Elmeri Kaksosen mukaan pelaajille on alusta asti ollut selvää, että tilanne on haastava.

- Ihan alusta asti pelaajien keskuudessa on ollut selvää, että talkoissa ollaan mukana. Markkasen Jussin kanssa neuvoteltiin koko ajan hyvässä hengessä. Jussi vanhana pelaajana ymmärtää hyvin joukkueen näkemykset ja olemme parhaamme mukaan yrittäneet ymmärtää seuran tilannetta. Neuvottelut olivat kuitenkin pitkät ja niihin meni paljon energiaa.

SaiPan pelaajat jatkavat valmistautumista tulevaan kauteen harjoittelemalla omatoimisesti henkilökohtaisen harjoitusohjelman mukaan. SaiPassa seurataan valtiovallan antamia ohjeistuksia ja toimitaan niitä noudattaen.

- Omatoimisesti tässä mennään henkilökohtaisen ohjelman mukaan. Treenit ovat olleet pitkälti ulkopainotteisia kehonpainotreenejä. Kotioloissa ja luonnossa olen treenannut, hallilta hakenut välillä välineitä, Kaksonen kommentoi.

SaiPa kiittää ylpeästi keltamustia pelaajiaan ymmärtäväisyydestä vaikeassa tilanteessa.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

Maalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

SaiPa ja maalivahti Jan Lukas ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Jan Lukas liittyi SaiPan joukkueeseen toukokuussa 2023.

Lue lisää
Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

SaiPa saa tutun vahvistuksen puolustukseensa, kun Boston Bruinsin sopimuspelaaja Urho Vaakanainen liittyy joukkueeseen tiistaina.

Lue lisää
Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

22-vuotias Maalivahti Niclas Westerholm jatkaa SaiPassa kaudella 2020-2021. SaiPan ja Westerholmin vuonna 2018 kirjattuun sopimukseen sisältyi tulevasta kaudesta optio, jonka SaiPa käytti keväällä. Sopimus astui voimaan, kun tulokassopimus Nashville Predatorsin kanssa purkautui.

Lue lisää
David Bernhardt jatkaa SaiPassa

David Bernhardt jatkaa SaiPassa

SaiPa ja 22-vuotias ruotsalaispuolustaja David Bernhardt ovat solmineet yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

33-vuotias keskushyökkääjä Jarno Koskiranta vahvistaa SaiPaa tulevat kolme kautta.

Lue lisää
Slovakialainen maalivahti Matej Tomek SaiPaan

Slovakialainen maalivahti Matej Tomek SaiPaan

22-vuotias slovakialainen maalivahti Matej Tomek ja SaiPa ovat solmineet 1+1 kautta käsittävän sopimuksen.

Lue lisää