Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

22-vuotias Maalivahti Niclas Westerholm jatkaa SaiPassa kaudella 2020-2021. SaiPan ja Westerholmin vuonna 2018 kirjattuun sopimukseen sisältyi tulevasta kaudesta optio, jonka SaiPa käytti keväällä. Sopimus astui voimaan, kun tulokassopimus Nashville Predatorsin kanssa purkautui.

Karhu-Kissojen kasvatti saapui Lappeenrantaan ja SaiPan A-nuoriin vuonna 2016. Westerholm pelasi ensimmäiset Liiga-ottelunsa kaudella 2017-2018. Kaikkiaan Westerholm on pelannut 59 Liiga-ottelua torjuntaprosentilla 89,9 %, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 2,8 ottelua kohti. Hän on pelannut myös yhden kauden lukiosarjaa Yhdysvalloissa.

Westerholm solmi keväällä 2018 kolmen kauden tulokassopimuksen Nashville Predatorsin kanssa. Sopimusta olisi ollut vielä yksi kausi jäljellä, mutta se saatettiin päätökseen etuajassa.

Puolustusvoiminen urheilukoulussa palvelustaan suorittava Kaartin jääkäri Westerholm on tyytyväinen asioiden saamasta käänteestä

- Sopimus saatettiin maaliin monista eri syistä. Koronatilanteen vuoksi ei ole mitään takuita milloin Pohjois-Amerikassa aletaan pelaamaan NHL:n ulkopuolella, Suomessa on paremmat näkymät sen suhteen. Mieleinkiintoinen kausi tulossa. Uskon, että meillä on erittäin hyvät mahdollisuudet ensi kaudella, Westerholm kommentoi.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa on tyytyväinen, kun Westerholm jatkaa keltamustissa.

- Mielestäni meillä on kilpailukykyinen maalivahtiosasto. Nicke otti viime kaudella isoja harppauksia. Alkukaudella oli vaikeampaa, kuin mitä olisi toivottu, mutta vuodenvaihteen jälkeen hän pelasi hyvällä tasolla.

Westerholmin sopimuksen myötä SaiPan maalivahtiosasto ja hyökkäyskokoonpano ovat valmiina harjoitusotteluihin. Puolustukseen etsitään vielä vahvistusta.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

Maalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

SaiPa ja maalivahti Jan Lukas ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Jan Lukas liittyi SaiPan joukkueeseen toukokuussa 2023.

Lue lisää
Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

SaiPa saa tutun vahvistuksen puolustukseensa, kun Boston Bruinsin sopimuspelaaja Urho Vaakanainen liittyy joukkueeseen tiistaina.

Lue lisää
David Bernhardt jatkaa SaiPassa

David Bernhardt jatkaa SaiPassa

SaiPa ja 22-vuotias ruotsalaispuolustaja David Bernhardt ovat solmineet yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

33-vuotias keskushyökkääjä Jarno Koskiranta vahvistaa SaiPaa tulevat kolme kautta.

Lue lisää
Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Korona-kriisi tulee aiheuttamaan seuroille suuria tulonmenetyksiä, joihin SaiPa pyrkii kaikin mahdollisin keinoin sopeutumaan.

Lue lisää
Slovakialainen maalivahti Matej Tomek SaiPaan

Slovakialainen maalivahti Matej Tomek SaiPaan

22-vuotias slovakialainen maalivahti Matej Tomek ja SaiPa ovat solmineet 1+1 kautta käsittävän sopimuksen.

Lue lisää