Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kampparit kohtaa JPS:n

 

Kampparit kohtaa JPS:n


Kampparit kohtaa kauden neljännessä kotiottelussaan JPS:n Jyväskylästä.  Ottelu on joukkueille ensimmäinen kohtaaminen Bandyliigassa tällä kaudella. Kauden hienosti aloittanut, keski-iältään nuori joukkue on ehdottomasti kauden suurin positiivinen yllättäjä liigassa kauden tässä vaiheessa. Joukkue on osoittanut vaarallisuutensa ja on napsinut maukkaita voittoja. Avauskierroksella JPS kaatoi yllättäen Narukerän ja myöhemmin on kaatunut Botnia ja ToPV kahdesti. Tasurit ovat tulleet Veiterää ja WP:tä vastaan. Tappiot ovat tulleet OLS:sia vastaan kahdesti.   JPS:n 22-vuotias maalivahti Aatu Valtonen on nimetty Bandyliigan joulukuun pelaajaksi. Valtonen on ollut JPS:n puolustuksen lukko ja torjunnoillaan johdattanut joukkueensa Bandyliigassa neljännelle sijalle. Torjuntojen lisäksi Valtonen on kerännyt kahdeksassa ottelussa kolme syöttöpistettä.

JPS:n kokoonpano on muuttunut jonkin verran viime kaudesta, jolloin joukkue sijoittui seitsemänneksi Bandyliigassa. Otto Töytäri palasi Porista ja muut uudet pelaajat ovat omista nuorista nostetut Ville-Matias Lammi, Jarno Eronen, Antreas Lindlöf. Edustusjoukkueen jättivät Visa Knuuttila, Nico Nevalainen, Matti Oksanen, Mikko Böhm ja Alex Baranov. Vastuuvalmentajana toimii Mika Sillgren (5 kausi bandyliigassa), jolla on apunaan viime kauden kaksikko Timo Knuuttila ja Jouko Kalaja.

JPS:n saldo kahdeksan ottelun jälkeen on neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota eli kymmenen pistettä. JPS:n maalisuhde on 37-28 ja tehomiehiä ovat olleet Tuomas Rintala 10 (6+4), Otto Töytäri 9 (6+3), Niko Herranen 9 (6+3) ja Joonas Janhunen 8 (5+3).

Kampparien alkukausi on sujunut hyvin, vaikkakin Veiterä aiheutti kauden ensimmäisen tappion Tapaninpäivänä Hänskissä. Kahdeksasta ottelusta on kertynyt 13 pistettä (kuusi voittoa, yksi tasapeli ja yksi häviö). Kampparien maalisuhde on 40-16. Kampparien pistepörssin kärjessä on Antti Laine 18 (15+3), Joonas Kakriainen 12 (11+1), Alpo Kaartinen 11 (0+11) !!! ja Kimmo Huotelin 10 (5+5). Kampparien kokoonpanosta puuttuu varmuudella Veiterä-ottelussa solisluun murtuman saanut Jari Purovirta. Joukkueessa on ollut kausiflunssaa ja joitakin kolhuja, joten lopullinen kokoonpano on selvillä perjantaina iltapäivällä.

Ottelu on molemmille joukkueille merkityksellinen. Kampparit halajaa lisäpisteitä kuin myös JPS:kin. Kamppareille on luvassa varmasti työteliäs iltaottelu, sillä JPS on usein ollut haasteellinen vierasjoukkue, jolta pisteet eivät lähde helpolla. Joukkueiden kohtaaminen on mielenkiintoinen, sillä JPS:ssä pelaa kolme mikkeliläislähtöistä pelaajaa: mv. Aatu Valtonen, Joonas Janhunen ja Sampsa Purhonen (C).

Kamppareiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Kampparit ry - logo

Kampparit - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Laitinen Bandyliiga tammikuun pelaaja

Santeri Laitinen Bandyliiga tammikuun pelaaja

Kampparien Santeri Laitinen on valittu Bandyliigan tammikuun pelaajaksi. Laitinen teki tammikuussa kuuteen otteluun 17 maalia ja 23 tehopistettä.

Lue lisää
Artem Shekhovtsov on Kamppareiden uusi venäläisvahvistus

Artem Shekhovtsov on Kamppareiden uusi venäläisvahvistus

Kampparit on solminut yksivuotisen sopimuksen viime kaudella Dynamo Kazania edustaneen 26-vuotiaan Artem Shekhovtsovin kanssa.

Lue lisää
Kamppareiden Markus Hartikainen maaliskuunpelaaja

Kamppareiden Markus Hartikainen maaliskuunpelaaja

Mikkelin Kamppareiden mv. Markus Hartikainen on valittu Bandyliigan maaliskuun pelaajaksi.

Lue lisää
Kamppareiden Huotelin Bandyliigan helmikuun pelaaja

Kamppareiden Huotelin Bandyliigan helmikuun pelaaja

Mikkelin Kamppareiden keskikenttäpelaaja Kimmo Huotelin on valittu Bandyliigan helmikuun pelaajaksi.

Lue lisää
Kimmo Kyllönen siirtyy Ruotsin pääsarjaan

Kimmo Kyllönen siirtyy Ruotsin pääsarjaan

Kamppareiden ja A-maajoukkueen 30-vuotias maalivahti Kimmo Kyllönen siirtyy yksivuotisella (1+1) sopimuksella Elitserien’in Siriukseen.

Lue lisää
Kampparit vakuuttavaan voittoon JPS:sta Hänskin tekojäällä

Kampparit vakuuttavaan voittoon JPS:sta Hänskin tekojäällä

Kampparit ja JPS kohtasivat perjantai-iltana Hänskin keskiviikkona vihdoin käynnistetyn tekojään ensimmäisessä ottelussa.

Lue lisää