Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP ja Akim Sairinen sopivat vuoden jatkosta

 

MP ja Akim Sairinen sopivat vuoden jatkosta


19-vuotias keskikenttäpelaaja Akim Sairinen ja MP ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen, mikä pitää Sairisen Sinisissä kauden 2014 loppuun asti. Seuran oma kasvatti on lyönyt itsensä tällä kaudella läpi edustusjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Muutaman ensimmäisen ottelun Akim aloitti vielä vaihdossa, mutta kun hän pääsi vaihdosta kentälle kauden kolmannessa ottelussa Susia vastaan, niin siitä lähtien Akim on ollut aloituskokoonpanossa kaikissa seuraavissa 14 ottelussa. Tähän mennessä Sairiselle peliminuutteja on kertynyt 1 277, maaleja kolme sekä yksi maalisyöttö.

Nuori Sairinen on tyytyväinen alkukauteensa, mutta parempaan pitää vielä pyrkiä.

- No, alkukausi omalta osaltani on mennyt hyvin. Tavoitteenani oli saada peliaikaa ja sitä on tullut ihan mukavasti! Luotan omaan hommaan ja katsotaan mihin se riittää.

- Joukkue on esiintynyt vaihtelevasti, mutta tuloksellisesti pelit ovat menneet ihan hyvin. Sarjan kärkipaikka on omissa käsissä ja sitä kohti pyritään!

- Tulevaisuuteen lähdetään avoimin mielin ja varmasti koko joukkue lähtee hyvällä asenteella taistelemaan noususta Ykköseen. Henkilökohtaisesti tavoitteena kehittyä mahdollisimman paljon ja päästä niin pitkälle kuin rahkeeni riittävät.

Sinisten pelaajasopimuksia neuvotteleva Juuso Kangaskorpi alkaa hiljalleen kasata joukkuetta jo tulevalle kaudelle.

- Akim on pelannut keskikentällä ennakkoluulottomasti ja lyönyt itsensä läpi joukkueeseen. Hyvien esitysten jälkeen ja seuran omana kasvattina hän oli hyvä kiinnitys tulevalle kaudelle. Tällä hetkellä meillä on kaksi pelaajasopimusta kaudelle 2014, sillä Antti Kuismalan nykyinen sopimus kattaa myös tulevan kauden. Tästä on hyvä jatkaa joukkueen rakentamista!

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNiila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää