Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukurit sopimuksiin kuuden pelaajan kanssa

Jukurit sopimuksiin kuuden pelaajan kanssa

 

Mestiksen hallitseva mestari Mikkelin Jukurit on tehnyt jatkosopimukset kolmen hyökkääjän ja kahden puolustajan kanssa. Lisäksi uutena puolustajana joukkueen mukaan liittyy SaPKo-kasvatti Sami Jekunen (20).

- Sami oli SaPKon kovin kehittyjä viime kaudella. Hän halusi ottaa tämän haasteen vastaan ja tietää, että Jukureiden vaativassa ympäristössä ja laadukkaassa valmennuksessa on mahdollisuus kehittyä seuraavalle tasolle, kommentoi urheilujohtaja Tommi Kerttula.

- Hänellä on liikkuminen ja kiekon taidot kunnossa sekä rohkeus pelata. Siihen päälle aletaan rakentaa nyt fyysistä puolta. Meillä on käsitys Samista persoonana ja luonteessa on paljon tähän lajiin soveltuvia piirteitä, jatkaa Kerttula.

Kahden Mestis- ja yhden Liigamestaruuden mies Ilkka Vaarasuo (32) jatkaa joukkueessa, kuten puolustajaparinsa Jarno Pavén (21). Tasan 600 Liiga- ja Mestis-ottelua pelannut Vaarasuo oli Mestiksen tehopörssin kärkinimiä runkosarja- ja pudotuspelit yhteenlaskettuna (+23). Pavén puolestaan oli tulokaspuolustajien pistepörssin ykkönen tehden 49 runkosarjaottelussa tehot 4+13 (+8) ja 12 pudotuspeliottelussa tehot 1+2 (+7).

Kauden aikana Jokereista Jukureiden sopimuspelaajaksi siirtynyt Teemu Turunen (19) pelasi hyvän tulokaskauden miesten tasolla. Hyökkääjä teki runkosarjan 51 ottelussa tehopisteet 11+14 (+14).

- Teemu oli vuosi sitten vielä junioripelaaja, mutta kehittyi määrätietoisin askelin kauden aikana. Hän teki valtavan määrän töitä kehittymisen eteen ja pelasi joulukuussa sillä tasolla, että olisi voinut olla nuorten MM-kisamiehistössä. Työ hänen kohdalla jatkuu varmasti, kommentoi Kerttula.

Kahdella peräkkäisellä Mestis-kaudella 20 maalia iskenyt Timo Hiltunen (22) ja oma kasvatti Erno Ripatti (19) jatkavat Jukureiden hyökkäyksessä.

 - Timolla on ominaisuuksia, jotka voivat viedä hänet pitkälle. Tilannenopeus, laukaus ja kiekolliset taidot muutenkin ovat korkealla tasolla. Hän tiedostaa itse kehityskohteet ja on valmis paneutumaan niihin.

- Erno osoitti syyskaudella, että kun pääsee pelissä ytimeen, se on ihan Mestis-tason pelaamista. Kevät kausi meni armeijassa, mutta ensi kaudeksi vaatimustaso hänen kohdalla nousee. Juniorista on kuoriuduttava mies, kertoo Kerttula.

Aiemmin Jukurit on julkaissut Mestiksen tehopelaajan ja pistepörssin kakkosen Oula Palven sekä Suomen pisimmän ottelun ratkaisseen Joonas Kalliolan jatkosopimukset. Pentti Nöyräsen kaksivuotisesta sopimuksesta käynnistyy toinen vuosi. 

Sopimustilanne 15.5.2015:
Hyökkääjät:
Oula Palve
Joonas Kalliola
Timo Hiltunen
Teemu Turunen
Erno Ripatti
Pentti Nöyränen

Puolustajat:
Ilkka Vaarasuo
Jarno Páven
Sami Jekunen

Jukureiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Jukurit - logo

Jukurit - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Kauppila vastaa Jukurien päävalmentajan tehtävistä loppukauden

Jari Kauppila vastaa Jukurien päävalmentajan tehtävistä loppukauden

Marko Kauppinen on vapautettu Jukurien päävalmentajan tehtävistä tänään. Loppukauden päävalmentajan tehtäviä hoitaa kuluvalla kaudella joukkueen apuvalmentajana toiminut Jari Kauppila.

Lue lisää
Jukurit vahvistuu KHL-kapteenilla ja SHL-mestarilla

Jukurit vahvistuu KHL-kapteenilla ja SHL-mestarilla

Jukurit vahvistaa hyökkäystään kahdella kokeneella pelaajalla, Brandon Yipillä ja Pontus Netterbergillä, jotka tuovat mukanaan yhteensä satojen otteluiden kokemuksen NHL:stä, KHL:stä ja SHL:stä.

Lue lisää
Maalivahti Mika Järvinen Jukureihin - Piipponen jatkaa loppukauden

Maalivahti Mika Järvinen Jukureihin - Piipponen jatkaa loppukauden

Jukurien maalivahtikaksikko muuttuu kolmikoksi, kun kokenut maalivahti Mika Järvinen, 32, liittyy joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella. Puolustaja Samuli Piipponen jatkaa Jukurien takalinjoilla myös kauden loppuun asti.

Lue lisää
SHL-konkari Joachim Rohdin vahvistaa Jukurien hyökkäystä

SHL-konkari Joachim Rohdin vahvistaa Jukurien hyökkäystä

Jukurit on solminut yksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Joachim Rohdinin, 28, kanssa. Rohdin on pelannut Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla SHL:ssa 11 kaudella yhteensä yli 500 runkosarja- ja playoffs-ottelua ja voittanut kertaalleen SHL:n mestaruuden.

Lue lisää
Puolustaja Santeri Salmela Jukureihin

Puolustaja Santeri Salmela Jukureihin

Jukurien puolustus saa lisää kokoa ja ulottuvuutta, kun puolustaja Santeri Salmela, 19, liittyy joukkueen vahvuuteen. Jukurit ja Salmela ovat solmineet 1+2-vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Tsekkihyökkääjä Simon Stransky Jukureihin

Tsekkihyökkääjä Simon Stransky Jukureihin

Jukurien hyökkäys vahvistuu 22-vuotiaalla t¹ekkiläisellä ©imon Stránskýllä. Jukurit on solminut pelaajan kanssa kaksivuotisen, kevääseen 2022 ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää