Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tommi Ekmark, Jonne Uronen ja Santeri Suutari Pallokissoihin

Tommi Ekmark, Jonne Uronen ja Santeri Suutari Pallokissoihin

 

Pallokissat saa ensi kaudella mieluisia vahvistuksia miehistöönsä, kun kahdella viime kaudella Kissoissa pelannut Tommi Ekmark, MP:stä mukaan tuleva Kissojen juniorikoulun läpikäynyt Jonne Uronen ja koko uransa Kissoja edustanut Santeri Suutari liittyvät mukaan joukkueeseen kaudelle 2019.

25-vuotias Tommi Ekmark pelasi viimekaudella 21/22 ottelussa tehden 6 maalia.Pääosin keskuspuolustajana pelaava, mutta hyökkäyksessäkin ajoittain pelannut Tommi on fyysisesti vahva pelaaja, joka lukee peliä hyvin ja on vaarallinen erikoistilanteissa.

23-vuotias Jonne Uronen taas on nuoreksi pelaajaksi suhteellisen kokenut, sillä hänellä on taustaa aina liigajoukkue Kuopion Palloseurasta vuodelta 2016. Sen jälkeen hän siirtyi pariksi vuodeksi paikallisvastustaja Mikkelin palloilijoihin. Viime kaudella hän pelasi 6/22 ottelussa MP:n maalilla. Lisäksi pelejä Savussa kertyi 6 kappaletta. Jonne vahvistaa tuntuvasti Kissojen maalivahtiosastoa ja he tulevat muodostamaan erinomaisen tandemin lupaavaan Antti Lampisen kanssa. Jonne on erinomainen lähitorjuja, sekä pelinavaaja.

Seuran oma kasvatti ja kaikki ikäluokat läpi käynyt 20-vuotias Santeri Suutari pelasi kuluneella kaudella 13/22 ottelussa edustusjoukkueessa. Maaleja Santeri teki Kissojen A-junioreissa viime kaudella 20 kappaletta ja nyt odotetaan näiden tehojen siirtymistä myös Edustusjoukkueen käyttöön. Santeri on juuri sitä mitä Pallokissat haluavat olla eli periksiantamaton, paljon töitä tekevä, itsensä likoon laittava ja nöyrä kaikkien kanssa toimeen tuleva joukkuepelaaja. On erittäin hienoa, että saadaan pidettyä tällaiset Kissakasvatit mukana edelleen, vaikka Santerikin opiskelee nykyään Hämeenlinnan seudulla.
Tommi ja Jonne tullaan tulevaisuudessa näkemään vahvasti myös Kissojen junioripuolella. Tommi aloittaa todennäköisemmin ensi viikolla Junioripäällikön työt seurassa. Jonne taas aloittaa Maalivahtivalmennuksen junioreiden parissa. Tulevaisuudessa seura haluaa panostaa ja kehittää junioripuolen toimintaa entistä vahvemmin ja tuoda sitä myös esille. Näistä sopimuksista ja junioripuolen kehittämisestä tulemme tiedottamaan lisää ensi viikolla.

Lähde: Mikkelinpallokissat.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Kissat ry - logo

Mikkelin Kissat - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää