Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Joona Mäenpää tekee paluun MP:n peliasuun

Veikkausvinkit

Joona Mäenpää tekee paluun MP:n peliasuun

 

Kakkosen A-lohkossa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus etenee ja viime kaudella välivuoden jalkapallotouhuista viettänyt Joona Mäenpää on tehnyt vuoden sopimuksen. Tällä hetkellä MP:llä on seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Keskikentän laidalla tai hyökkäyksessä viihtyvä Joona Mäenpää, 26 on ollut joulukuun alusta asti mukana joukkueen harjoituksissa ja tulevana sunnuntaina Mäenpää on taas mukana virallisessa ottelussa, kun Kakkosen Cupin ottelussa Joensuussa vastaan asettuu JIPPO. Yhdeksännen kautensa MP:ssä aloittava ja lähes 150 ottelua MP:ssä pelannut Joona Mäenpää puhkuu intoa palatessaan taas pelitouhuihin.

– Välivuosi teki itselle todella hyvää ja se olikin mielestäni yksi parhaimmista päätöksistäni tähän asti. Ajatus välivuodesta oli käynyt mielessä jo edellisellä kaudella, kun en kantapään murtumisen takia pystynyt montaa peliä pelaamaan ja futis ei muutenkaan tuntunut enää hauskalta ja esimerkiksi harjoituksissa ei saanut itsestään mitään irti. Välivuoden aikana saikin tehdä kaikkia sellaisia asioita, mitä ei ole voinut tähän asti tehdä ja se teki erittäin hyvää.

– Kun menin takaisin joulukuussa harjoituksiin ja sain Jannelta luvan rauhassa miettiä paluuta, niin mielessä alkoi koko ajan tuntua siltä, että olisi mukava pelata ja futis oli taas hauskaa. Lisäksi harjoituksissa on mielestäni hyvä ”haippi” päällä ja halusin lähteä mukaan tähän projektiin, koska tiedän pystyväni auttamaan joukkuetta.

– Tämä vuosi on MP:lle juhlavuosi ja pitkään MP:n mukana touhuissa olleena haluan olla mukana nostamassa joukkuetta kohti kärkeä parin viime kauden heikompien sarjasijoitusten jälkeen. Mielestäni on turha puhua mistään nousuista, vaan antaa tänä vuonna joukkueena kentällä kaikkensa ja katsoa, mihin se sitten riittää. Mutta kuten jo aikaisemmin sanoin, treeneissä on hyvä meno päällä ja läppä lentää niin uskon, että tänä vuonna MP tulee olemaan joukkueena todella vahva, kun kausi toukokuussa starttaa.

– Tulevalta kaudelta odotan sopivan lämmintä kesää ja ennen kaikkea sitä, että pääsee taas Urskiin pelaamaan sinisessä paidassa. Lisäksi toivon, että kehitymme joukkueena koko ajan kauden edetessä ja tätä kautta yksilöt kehittyvät paremmiksi, koska joukkueessa on mielestäni todella paljon potentiaalia, mikä pitää vain saada näkymään kentällä!

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen Joona Mäenpään paluuseen.

– Joona on harjoitellut mukanamme jo jonkin aikaa ja olen erittäin tyytyväinen, että saimme hänet mukaan ryhmäämme. Joona on yksi tämän sarjan nopeimpia pelaajia ja hän tuo monipuolisena pelaajana uusia vaihtoehtoja hyökkäyspelaamisemme.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTuomo Hiltunen täydentää MP:n maalivahtiosaston

Tuomo Hiltunen täydentää MP:n maalivahtiosaston

Kakkosen A-lohkossa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden maalivahtiosasto on nyt valmis, sillä viimeksi kaudella 2016 MP:n riveissä pelannut Tuomo Hiltunen on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Iiro Äijö jatkaa MP:n puolustuksessa

Iiro Äijö jatkaa MP:n puolustuksessa

Sunnuntaina kauden 2019 ensimmäisen virallisen ottelun pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun Iiro Äijö allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Tommi Ekmark, Jonne Uronen ja Santeri Suutari Pallokissoihin

Tommi Ekmark, Jonne Uronen ja Santeri Suutari Pallokissoihin

Pallokissat saa ensi kaudella mieluisia vahvistuksia miehistöönsä, kun kahdella viime kaudella Kissoissa pelannut Tommi Ekmark, MP:stä mukaan tuleva Kissojen juniorikoulun läpikäynyt Jonne Uronen ja koko uransa Kissoja edustanut Santeri Suutari liittyvät mukaan joukkueeseen kaudelle 2019.

Lue lisää
Janne Kuhmonen jatkaa MP:n keskikentällä

Janne Kuhmonen jatkaa MP:n keskikentällä

Ensi viikolla yhteisharjoituksia jatkava ja Kakkosen A-lohkossa toukokuun alussa pelit aloittava Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun Janne Kuhmonen allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Juuso Tarvainen MP:n riveihin

Juuso Tarvainen MP:n riveihin

Kakkosen A-lohkossa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa joukkueen rakentamista. MP ja Juuso Tarvainen ovat sopineet yksivuotisen pelaajasopimuksen ja nyt MP:llä on kasassa 13 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Samuli Kaasalainen MP:n keskikentälle

Samuli Kaasalainen MP:n keskikentälle

Kakkosen A-lohkossa pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen 26 -vuotiaan Samuli Kaasalaisen kanssa.

Lue lisää