Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tsekkihyökkääjä Simon Stransky Jukureihin

Tsekkihyökkääjä Simon Stransky Jukureihin

Jukurien hyökkäys vahvistuu 22-vuotiaalla tšekkiläisellä Šimon Stránskýllä. Jukurit on solminut pelaajan kanssa kaksivuotisen, kevääseen 2022 ulottuvan sopimuksen.

​​​​​​​Stránskýa pidetään yhtenä maansa kansainvälisesti kiinnostavimmista nuorista hyökkääjistä. Stránský pelasi viime kaudella kolmatta kauttaan Tšekin pääsarjaa Extraliigaa kasvattajaseurassaan HC Vitkovicessa (36 ottelua, 9+6=15) sekä lisäksi lainapelaajana HC Kometa Brnossa (13 ottelua, 2+2=4).

Ennen paluutaan kotimaahansa Stránský pelasi kolme kautta WHL:ssa Prince Albert Raidersin riveissä. Kaikilla kolmella WHL-kaudellaan hän teki yli 40 pistettä, ja tehokkaimmalla kaudella 2015–2016 tehopisteitä kertyi 62 ottelussa yhteensä peräti 19+43=62. Hän on myös edustanut kotimaataan yhteensä yli 60 maaottelussa eri ikäkausimaajoukkueissa ja kahdesti A-maajoukkueessa.
​​​​​​​
Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtarin mukaan Stránskýa on kaavailtu joukkueessa isoon rooliin. Tšekkihyökkääjä pystyy pelaamaan sekä sentterinä että kenttänsä laiturina.
- Stránský vastaa modernin jääkiekon vaateisiin eli taitoa vauhdissa kyllä löytyy. Hän on laadukas pelaaja kärkiketjuihimme ja hänessä on erittäin runsaasti vielä kehityspotentiaalia.

”Haluan olla joka vuosi parempi pelaaja”
Tällä hetkellä Vitkovicessa itsenäisesti harjoitteleva Stránský sanoo odottavansa aikaa Suomessa, Mikkelissä ja Jukureissa innostuneena ja isoin odotuksin. Hän lupaa tuoda mukanaan ainakin kiekonkäsittelytaitoa ja maaleja.
- Liiga on yksi Euroopan parhaista sarjoista, kenties jopa paras, ja tiedän, että täällä osataan ja halutaan viedä nuoria pelaajia eteenpäin. Jukka Holtari kävi luonani Tšekeissä ja kertoi, miten Jukureissa toimitaan. Vakuutuin siitä ja valitsin Jukurit. Ei asiaa tarvinnut kovin pitkään miettiä, Stránský kertoo.

Myönteisiä tietoja Liigasta ja Jukureista ovat välittäneet hänelle myös muut Suomessa pelaavat maanmiehet, muun muassa Jukureissa jo viime kaudella pelannut puolustaja Jakub Galvas. Tiedot uudesta sarjasta ovat olleet niin hyviä, että tavoitteet tulevalle Suomen-kausille ovat erittäin selkeät.
- Haluan olla joka vuosi parempi pelaaja. Tavoite on, että kahden vuoden kuluttua olen valmis lähtemään suoraan NHL:ään, Stránský sanoo.

Jukurit on nyt julkaissut yhteensä 23 pelaajasopimusta ensi kaudelle. Seuraavan kerran pelaajasopimuksia julkaistaan kesän jälkeen.

Lähde: jukurit.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Jukurit - logo

Jukurit - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSHL-konkari Joachim Rohdin vahvistaa Jukurien hyökkäystä

SHL-konkari Joachim Rohdin vahvistaa Jukurien hyökkäystä

Jukurit on solminut yksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Joachim Rohdinin, 28, kanssa. Rohdin on pelannut Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla SHL:ssa 11 kaudella yhteensä yli 500 runkosarja- ja playoffs-ottelua ja voittanut kertaalleen SHL:n mestaruuden.

Lue lisää
Puolustaja Santeri Salmela Jukureihin

Puolustaja Santeri Salmela Jukureihin

Jukurien puolustus saa lisää kokoa ja ulottuvuutta, kun puolustaja Santeri Salmela, 19, liittyy joukkueen vahvuuteen. Jukurit ja Salmela ovat solmineet 1+2-vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Jukurit pelaa kotimaan harjoitusottelut KHL-, Liiga- ja Mestis-joukkueita vastaan

Jukurit pelaa kotimaan harjoitusottelut KHL-, Liiga- ja Mestis-joukkueita vastaan

Jukurit kohtaa kotiharjoitusotteluissa KHL-joukkue HK Vitjazin, KalPan ja Ilveksen. Eteläsavolaisittain kiinnostava ottelu on SaPKon ja Jukurien kohtaaminen Savonlinnassa.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Fredric Weigel Jukureihin

Ruotsalaissentteri Fredric Weigel Jukureihin

Keskushyökkääjä Fredric Weigel, 26, siirtyy Tukholman AIK:sta Mikkelin Jukureihin yhden vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
Anttoni Honka vahvistamaan Jukuripuolustusta loppukaudeksi

Anttoni Honka vahvistamaan Jukuripuolustusta loppukaudeksi

Puolustaja Anttoni Honka, 18, saapuu vuokralle JYPistä Jukureihin loppukaudeksi 2018-19. Honka liittyy Jukurimiehistöön välittömästi.

Lue lisää
Jukureille kuusi uutta jatkosopimusta

Jukureille kuusi uutta jatkosopimusta

Mikkelin Jukurit on solminut jatkosopimuksia sekä käyttänyt seuraoptioitaan pelikaudelle 2019-20.

Lue lisää