Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

28 -vuotias Ilomantsin FC Pogostan kasvatti Toni Tahvanainen on tehnyt Ykkösessä pelaavan MP:n kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Hyökkääjänä pelaava Tahvanainen on pelannut kaikkiaan 156 ottelua Ykköstä (25 maalia) sekä 21 ottelua Veikkausliigaa (1 maali). Viime kaudella hän pelasi JIPPO:ssa Kakkosta (13 ottelua/3 maalia) ja nyt alkukauden FC Blackbirdissä Kolmosta (6 ottelua/8 maalia).

Siirtoasiat on nyt kunnossa ja Tahvanainen on sunnuntaina mukana, kun Urskissa kohtaavat kahden ottelun voittoputkessa olevat MP ja MuSa Porista. Toni Tahvanainen on suoraviivainen joukkuepelaaja, jolle paidan etupuolella oleva joukkueen logo on tärkeämpi kuin selässä oleva nimi. Kokenut pelimies tulee innokkaana uuteen joukkueeseen ja kaupunkiin.

– Tulen erittäin hyvillä mielin Mikkeliin ja toivon, että minut otetaan hyvin vastaan. Mikkeli on minulle melko tuntematon kaupunki ja joukkueessakaan ei ole kuin kaksi tuttua pelaajaa eli Aatu Manninen ja Matti Kohonen JJK -ajoilta. Joten mielenkiinnolla odotan, mitä Mikkelillä ja tällä joukkueella on minulle tarjota.

– Odotan tulevalta tilaisuudelta paljon ja haluan antaa kaikkeni tälle joukkueelle. On upea mahdollisuus päästä parin haastavamman kauden jälkeen taas tositoimiin hyvin alkaneen alkukauden jälkeen. Isoin tavoitteeni on auttaa joukkuetta kokemukseni ja pelityylini kautta ja näin ollen tuoda lisäarvoa seuran toimintaan.

– Urski on upea paikka pelata ja MP:llä on ymmärtääkseni hyvä maine Mikkelissä. Ihmisiä kiinnostaa tulla katsomaan pelejä ja toivon, että sama meininki jatkuu. Haluan olla auttamassa joukkuetta niin korkealle kuin mahdollista, mutta mikään seura ei pysty siihen ilman kannatusta ja yleisön täyttä tukea. Odotan kotiyleisön kohtaamista erittäin innoissani ja toivon ennen kaikkea sitä, että näytetään, miten suuriin asioihin me yhdessä pystymme.

Päävalmentaja Juha Pasoja ottaa tyytyväisenä tutun pelimiehen joukkueeseensa.

– Toni on tuttu pelaaja JJK -ajalta ja siinä mielessä helppo ja hyvä hankinta, kun tiedän tasan tarkkaan, mitä vahvuuksia hänellä on. Hän tuo suoraviivaisuutta meidän hyökkäyspeliimme ja kokemusta sekä levennystä rinkiin, mitä tarvitaan, kun pelitahti tiivistyy. Hän tuo myös persoonallaan hyvää särmää joukkueeseen.

#26 Toni Tahvanainen
s. 30.11.1991
hyökkääjä
pituus/paino: 178/81
aikaisemmat seurat: FC Pogosta, JIPPO, AC Oulu, JJK, FC Blackbird

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja kamerunilainen maalivahti Sammy Ndjock ovat purkaneet kuluvan kauden lopussa päättyvän pelaajasopimuksen. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Ensi viikolla Ykkösen aloittava Mikkelin Palloilijat ja yli kymmenen vuotta seuran väreissä pelannut Olli Kilpeläinen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksen, jotta 19 -vuotias nuorukainen voi jatkaa uraansa ulkomailla.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Viime kaudella Mikkelin Palloilijoiden kauden päättäjäisissä palkintopöydän tyhjentänyt Miikka Oinonen on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla olevan MP:n kanssa ja Oinonen on mukana lauantaina Kouvolaan matkaavassa joukkueessa.

Lue lisää
Benno Hanslian loppukaudeksi MP:n riveihin

Benno Hanslian loppukaudeksi MP:n riveihin

Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla kevätkierroksen jälkeen oleva Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun Benno Hanslian allekirjoitti loppukauden kestävän sopimuksen.

Lue lisää