Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP ja oma kasvatti Peetu Kerminen pitkään sopimukseen

MP ja oma kasvatti Peetu Kerminen pitkään sopimukseen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja 16 -vuotias Peetu Kerminen ovat tehneet kauden 2022 loppuun asti ulottuvan pelaajasopimuksen. Kerminen oli jo keskiviikkona vaihtopenkillä MP-Gnistan -ottelussa, mutta debyytti jäi vielä tekemättä voitokkaassa ottelussa.

Kerminen on tällä kaudella osunut A-junioreiden SM-karsintasarjassa ja SM-sarjassa jo yhdeksän kertaa 17 pelaamassaan ottelussa. Lisäksi SavU:n riveissä Kolmosessa Peetun maalitili on myös auki, sillä yhdeksässä pelaamassaan ottelussa hän on viimeistellyt neljästi. MP:n oma kasvatti Peetu Kerminen on nopea ja hyvä viimeistelijä, joka tällä kaudella on harjoitellut melkein viikoittain edustuksen mukana. Nyt Kerminen tulee intoa puhkuen täysipäiväisesti toimintaan mukaan.

– Tulen mukaan tosi hyvillä mielin, sillä nyt pääsen treenaamaan kovaa sekä ammattimaisesti ja sitä kautta kehittymään mahdollisimman paljon pelaajana.

– Kyllähän se olisi mukava saada myös jonkun verran peliaikaa loppukaudesta. Joukkueena pyritään ottamaan mahdollisimman paljon pisteitä viimeisellä kuudella kierroksella. Jatkossa on kovalla työn teolla tarkoitus saada enemmän ja enemmän vastuuta joukkueessa.

Päävalmentaja Juha Pasoja uskoo, että nuorella pelimiehellä on hyvä tulevaisuus edessä, jos ja kun jaksaa tehdä vain kovasti töitä.

– Olemme tarkkailleet Peetua koko kesän ajan ja hänen kehityksensä näyttää menevän oikeaan suuntaan, joten oli järkevää tarjota Peetulle sopimusta jo nyt. Varsinkin kun edustuksen pelaajistossa on tapahtunut muutoksia, niin oli tärkeää saada Peetu vahvistamaan edustusta jo loppukaudeksi.

– Seuran kannalta tavoitteet on tietenkin tulevaisuudessa, muttei ole mikään mahdottomuus, etteikö nuorta miestä nähtäisi jo kentällä viimeisissä peleissä. Peetulla on oikeanlainen itsekkyys hyökkääjänä pelaamiseen ja näen hänessä paljon potentiaalia.

– Kärsivällisesti lähdemme viemään Peetun uraa eteenpäin ja molemmat osapuolet ovat varmasti tyytyväisiä syntyneeseen sopimukseen.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun.

Lue lisää
Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen, kun viimeksi kaudella 2016 joukkueessa pelannut Antti Voutilainen tekee paluun joukkueen riveihin tehtyään vuoden sopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Antti-Ville Räisänen teki vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:llä on kasassa viisitoista pelaajasopimusta ja sopimusjulkistukset jatkuvat tammikuussa.

Lue lisää
Miika Kolsi Kissojen edustusjoukkueeseen

Miika Kolsi Kissojen edustusjoukkueeseen

20-vuotias Miika on aiemmin pelannut KTP:n vihreässä raitapaidassa Ykkösessä sekä Susissa ja Mypassa Kakkosta.

Lue lisää
Jesse Jäppinen MP:n 11. sopimuspelaaja

Jesse Jäppinen MP:n 11. sopimuspelaaja

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja Jesse Jäppinen solmineet vuoden jatkosopimukseen. Tällä hetkellä MP:llä on kasassa yksitoista pelaajasopimusta.

Lue lisää
Otto Hautamo ja Jonne Uronen muodostavat MP:n maalivahtikaksikon

Otto Hautamo ja Jonne Uronen muodostavat MP:n maalivahtikaksikon

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja elokuun lopussa joukkueeseen liittynyt Otto Hautamo ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:n maalivahtikaksikon muodostavat aikaisemmin jo vuoden jatkosopimuksen tehnyt oma kasvatti Jonne Uronen sekä 18 -vuotias Otto Hautamo.

Lue lisää