Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Niila Forsell MP:n seitsemäs sopimuspelaaja

Niila Forsell MP:n seitsemäs sopimuspelaaja

Ykkösessä viime kaudella seitsemänneksi sijoittunut Mikkelin Palloilijat ja 19 -vuotias Mäntyharjun Jäntevässä jalkapallon aloittanut Niila Forsell ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:llä on kasassa seitsemän pelaajasopimusta ja neuvotteluja viime kauden pelaajien kanssa käydään koko ajan.

Keskikentällä hyökkäävässä roolissa pelaava Forsell pelasi viime kaudella Ykkösessä 16 ottelussa ja onnistui kertaalleen maalinteossa kotiottelussa Gnistania vastaan. Kaudesta 2012 asti MP:ssä ollut ja neljännen kauden edustusjoukkueessa aloittava Forsell haluaa ensi kaudella olla vieläkin isommassa roolissa.

– Menneestä kaudesta jäi positiivinen fiilis, sillä pääsin pelaamaan todella paljon enemmän kuin edellisellä kaudella Kakkosessa. Kausi oli pitkä ja korona vaikeutti sitä aika paljon, mutta hienoa, että kausi saatiin vedettyä kunnialla maaliin.

– Näytimme, että näillä peliesityksillä me ehdottomasti kuulumme Ykköseen. Oli hienoa huomata, että hyvällä pelillä voidaan voittaa ihan mikä vaan joukkue tässä sarjassa. Mitä omaan peliin tulee, niin se kehittyi huomattavasti kauden aikana ja varsinkin fyysiset ominaisuudet paranivat paljon talven Suomen Cupin peleistä kauden alkuun.

– On kiva jatkaa tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Lähden ensi kaudelle tavoitteenani saada entistä enemmän peliaikaa ja ottamaan sen vakituisen avauskokoonpanon paikan. Joukkueena pyritään varmasti parantamaan tämän kauden seitsemättä sijaa.

Päävalmentaja Juha Pasoja on mielissään, että Niila jatkaa MP:n riveissä.

– Niila pääsi pelaamaan hyvän määrän Ykkösen pelejä tänä vuonna ja onnistui maalinteossakin. Niilan vahvuudet on hyökkäyspelissä ja varsinkin älykäs tilojen havainnointi sekä liikkuminen linjojen välissä.

– Hienoa, että saatiin Niila jatkamaan MP:ssä ja vaikka armeija viekin kuusi kuukautta vuoden alusta, niin uskon Niilan kehityksen jatkuvan ja sitä kautta saavan paljon vastuuta ensi kaudella.

Pelaajasopimukset 10.11.2020:
#9 Peetu Kerminen (2022)
#15 Santeri Karjalainen (2022)
#16 Eero Ylönen (2022)
#18 Topi Keskinen (2022)
#20 Jonathan Dunyin (2021)
#23 Niila Forsell (2021)
#24 Jonne Uronen (2021)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutViime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää
MP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun.

Lue lisää
Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen, kun viimeksi kaudella 2016 joukkueessa pelannut Antti Voutilainen tekee paluun joukkueen riveihin tehtyään vuoden sopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Antti-Ville Räisänen teki vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:llä on kasassa viisitoista pelaajasopimusta ja sopimusjulkistukset jatkuvat tammikuussa.

Lue lisää