Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Antti-Ville Räisänen teki vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:llä on kasassa viisitoista pelaajasopimusta ja sopimusjulkistukset jatkuvat tammikuussa, kun joukkue palaa taas yhteisharjoituksiin joulun pyhien jälkeen. Alkuvuodesta on tulossa sekä jatko- että täysin uusia pelaajasopimuksia.

22-vuotias Antti-Ville Räisänen aloittaa nyt Mikkelissä kolmannen kautensa. Varkaudessa jalkapallouransa aloittanut Räisänen oli menneellä kaudella MP:n tehokkain pelaaja, kun 19 Ykkösen ottelussa syntyi viisi maalia ja kolme maalisyöttöä. Viime kauden MP:n tehokkain pelaaja haluaa kehittyä entisestään.

– Kausi oli lähtökohtiin nähden hyvä. Talven treenipelit ja Suomen Cup meni joukkueelta kelvollisesti, kunnes korona laittoi pelihommat pienelle tauolle maalis-huhtikuun taitteessa. Siitä sitten alkoi toinen pre-season, joka sitten hieman keskeytti hyvän vireen talvikauden peleissä. Henkilökohtaisesti kuitenkin koin tuon koronatauon jopa positiivisena, koska tällöin oli sitten paljon omaa aikaa kehittää eri ominaisuuksia, jotka itse koin tärkeiksi. Kova omatoimijakso Iiron kanssa siinä huhtikuussa viritti kyllä koneen sitten parempaan kuntoon heinäkuun pelejä ajatellen, kun kausi pääsi vihdoin starttaamaan.

– Kausi paineltiin kovalla rytmillä läpi ja muutamaa isompaa loukkaantumista lukuun ottamatta jätkät pysyivät kyllä hyvin kunnossa loppuun asti. Itsellä loppukauden aikana tullut pikkuvamma hieman hidasti lopussa menoa, mutta täytyy olla kiitollinen, että säästyttiin sen isommilta kolhuilta.

– Henkilökohtaisesti kausi meni myös hyvin. Pitkään olen halunnut tehdä enemmän tehoja kentällä ja nyt niitä tuli. Isoimmat askeleet eteenpäin tuli varmasti kuitenkin fyysisellä sekä henkisellä puolella, mitkä molemmat ovat olleet nyt kehityksen kohteina jo jonkin aikaa. Joukkueena hienointa oli, että meidän peli kehittyi jatkuvasti loppua kohden ja tämä ruokki itseluottamusta paljon joukkueen sisällä. Lopulta kuitenkin varmasti saatiin se, mitä ansaittiin kaudesta.

– Nyt on kyllä taas tosi odottavainen fiilis, että pääsee joukkueen kanssa tekemään töitä tammikuun alussa. Joukkueen viime kauden rungosta on paljon pelaajia jatkamassa, mikä helpottaa varmasti seuraavaan kauteen lähtemistä. Tavoitteena on ehdottomasti parantaa sarjasijoitusta roimasti, enkä kyllä itse näe yhtään syytä miksi näin ei kävisi.

– Henkilökohtaisesti haluan taas ottaa ison roolin keskikentältä, tehdä enemmän tehoja kuin viime kaudella ja olla oman pelipaikan paras pelaaja Ykkösessä. Tavoitteet ovat kovat, mutta nyt talvikausi painetaan sillä tavalla joukkueena töitä, että kesällä tehty työ näkyy kesällä Urskin nurmella.

– Iso kiitos ja hatunnosto kaikille kannattajille ja faneille, joita koronasta huolimatta saapui aina hieno määrä Urskiin pitämään ääntä. Oli myös tosi mahtavaa nähdä vieraspeleissä paljon MP:n kannattajia ja parhaana muistona kaudesta jäi 2-3 -vierasvoitto KTP:stä omien fanien edessä. Toivottavasti samanlaista kannatusta nähdään myös vieraissa ensi kaudella!

Päävalmentaja Juha Pasoja oli todella tyytyväinen Räisäsen esityksiin viime kaudella.

– A-V oli viime kaudella yksi niistä pelaajista, jonka esitykset pysyivät tasaisena läpi kauden. Urheilijana hän on aivan priimaa ja jalkapallotaidot ovat hyvää luokkaa.

– Räisänen voitti myös sisäisen maalipörssin. Hän tulee olemaan tärkeä palanen meidän ensi vuoden joukkueessamme monipuolisena pelaajana ja häneltä luonnistuu useampi pelipaikka, vaikka hän on itse tästä eri mieltä.

Pelaajasopimukset 23.12.2020:
#3 Reetu Räsänen (2021)
#4 Iiro Äijö (2021)
#7 Antti-Ville Räisänen (2021)
#9 Peetu Kerminen (2022)
#15 Santeri Karjalainen (2022)
#16 Eero Ylönen (2022)
#18 Topi Keskinen (2022)
#20 Jonathan Dunyin (2021)
#21 Leevi Leinonen (2021)
#22 Jesse Jäppinen (2021)
#23 Niila Forsell (2021)
#24 Jonne Uronen (2021)
#25 Juuso Tarvainen (2021)
#28 Aatu Manninen (2021)
#33 Otto Hautamo (2021)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNiila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää