Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen, kun viimeksi kaudella 2016 joukkueessa pelannut Antti Voutilainen tekee paluun joukkueen riveihin tehtyään vuoden sopimuksen MP:n kanssa. Voutilaisen sopimus oli kuudestoista pelaajasopimus.

24-vuotias Antti Voutilainen on pelannut kolme edellistä kautta Kakkosta Pallo-Kissoissa, joissa pelejä on kertynyt kaikkiaan 39 ja niissä hän on viimeistellyt 10 maalia. Savonlinnassa jalkapallo-oppinsa saanut Voutilainen on pelannut MP:ssä 27 Kakkosen (5 maalia) ja 14 Ykkösen ottelua kausilla 2014-2016. Nopea ja hyvän vasemman jalan omaava Voutilainen palaa innokkaana tuttuun seuraan.

– On mukava pelata taas MP:ssä! Tavoitteenani oli päästä pelaamaan Ykköstä ensi kaudella ja hienoa, että se onnistuu Sinisissä. Edellisestä omasta MP:n Ykkösen kaudesta jäi vähän huono maku, kun silloin tipuimme. Nyt on hyvä paikka päästä korjaamaan tilanne ja taistella kärkisijoista!

– Tässä ollaan odottavaisin fiiliksin. Suunnitelmissa on ollut pieni pelipaikan muutos jo jonkin aikaa, ja mielenkiinnolla mennään kevättä kohti uuden pelipaikan kanssa. Uskon, että pelaan tällä pelipaikalla urani parhaimmat vuodet.

Päävalmentaja Juha Pasoja aikoo tehdä Voutilaisesta puolustajan.

– Antti oli jo viime vuonna lähellä saada sopimuksen meille, mutta silloin meidän pelaajatilanteemme oli eri ja ei ollut järkevää ottaa saman paikan pelaajia liikaa joukkueeseen. Kesällä Antti pelasi vakituisesti Kakkosessa ja tehojakin löytyi.

– Hän on eteenpäin voimakkaasti pyrkivä sekä vahva vääntäjä kaksinkamppailuissa ja häneltä löytyy myös hyvä laukaus sekä keskitys. Me tulemme Anttia ajamaan sisään laitapakin rooliin ja uskon, että varsinkin kolmen alakerralla pelatessa wingbackin rooli on hänelle sopiva.

– Antti tekee harjoituksissa hyvin töitä ja ei säästele itseään, joten on hienoa saada tuon tyyppinen pelaaja kilpailemaan peliajasta.

#22 Antti Voutilainen
s. 4.9.1996
puolustaja
pituus/paino: 176/75
aikaisemmat seurat: STPS, MP, Kultsu, MiPK

Pelaajasopimukset 5.1.2021:
#3 Reetu Räsänen (2021)
#4 Iiro Äijö (2021)
#7 Antti-Ville Räisänen (2021)
#9 Peetu Kerminen (2022)
#14 Jesse Jäppinen (2021)
#15 Santeri Karjalainen (2022)
#16 Eero Ylönen (2022)
#18 Topi Keskinen (2022)
#20 Jonathan Dunyin (2021)
#21 Leevi Leinonen (2021)
#22 Antti Voutilainen (2021)
#23 Niila Forsell (2021)
#24 Jonne Uronen (2021)
#25 Juuso Tarvainen (2021)
#28 Aatu Manninen (2021)
#33 Otto Hautamo (2021)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää
MP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun.

Lue lisää
Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Antti-Ville Räisänen teki vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:llä on kasassa viisitoista pelaajasopimusta ja sopimusjulkistukset jatkuvat tammikuussa.

Lue lisää
Miika Kolsi Kissojen edustusjoukkueeseen

Miika Kolsi Kissojen edustusjoukkueeseen

20-vuotias Miika on aiemmin pelannut KTP:n vihreässä raitapaidassa Ykkösessä sekä Susissa ja Mypassa Kakkosta.

Lue lisää