Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tervarit tulitti Mad Maxin suohon

 

Tervarit tulitti Mad Maxin suohon


Ilves-tappiosta sisuuntunut Tervarit oli torstaina pelipäällä. Harvinaista herkkua arki-illan bussireissun muodossa maistellut Mad Max oli käytännössä ensimmäisistä sekunneista lähtien vastaanottajan asemassa ja ei kyennyt tarjoamaan todellista haastetta tuoreilla jaloilla temmeltäneelle kotijoukkueelle. Tervarit korjasi pistepotin tylyin 10-2 (5-2) lukemin.

Tervarien ykköspyssy oli tänään Adrian Rizvani. Lokakuussa uransa jatkon suhteen aikalisän ottanut pelimanni takoi puhtaan hattutempun ja paukaisi illan kolmannen osumansa ja samalla ottelun voittomaalin 6 metrin rangaistuspotkusta. Tervarien valmennusryhmä oli tehnyt kokoonpanomuutoksia, jotka toimivat myös käytännössä. Avausjaksolla tahtipuikkoa heilutteli Rizvanin johtama nelikko ja toisella jaksolla päärooleihin astelivat Dritan Stafsula ja Heikki Halmet. Oululaisten riveihin tällä kaudella liittynyt Antti Peura on löytänyt paikkansa joukkueessa ja oli torstaina mies paikallaan.

Mad Max pyrki läpi kamppailun vain ja ainoastaan nopeisiin hyökkäyksiin, mutta joukkueen tekemisestä puuttui todellinen tappamisen meininki. Aggressiivisesta pelityylistään tunnetun Tervarien liigahistorian ensimmäinen täysin rikkeetön (ei yhtään kumulatiivista virhettä koko pelin aikana) iltapuhde kertoo jo omaa kieltään ottelun luonteesta.

- Mad Max taipui kyllä tänään luvattoman helposti. Saimme luotua maalien lisäksi lukuisia läheltä piti-tilanteita ja takaiskumaalit voi laittaa ihan oman hölmöilymme piikkiin omalla puolustusalueella. Voitto toki lämmittää vaisun Ilves-pelin jälkeen, mutta tiistaina on edessä ihan eri luokan vastus, kun vastaan asettuu sarjan kärkisijoilla porskuttava Sievi Futsal, Tervarien kapteeni Ari Makowski summasi.

Tervarit esiintyy seuraavan kerran kotiyleisönsä edessä vasta joulun jälkeen. Tapaninpäivän perinteinen hyväntekeväisyyspeli nautiskellaan tänä vuonna futsalin merkeissä ja vastaan asettuu tuolloin AC Oulu. Vain kaksi päivää myöhemmin joukkue on jo tositoimissa, jolloin Ouluun saapuu TP-Kaarle Kokkolasta.

Tervareiden tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Tervarit - logo

Tervarit - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

Tervareiden kotihallissa pirkanmaalaisvieraat menivät johtoon Matias Hovin maalilla.

Lue lisää
Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareiden tuplaviikonloppu alkoi mallikkaasti ja oululaiset napsivat kotonaan täydet 3 pistettä.

Lue lisää
Tervareiden kausi käynnistyy

Tervareiden kausi käynnistyy

Tämän samaisen kysymyksen voi esittää myös kevään pronssista mitaliaan kirkastamaan lähteville Oulun Tervarien edustuspelaajille sekä kesän aikana nimensä Porin Palloilijoista FC Jazz-nimeen organisatooristen muutosten vuoksi vaihtaneelle vierasjoukkueelle.

Lue lisää
TPK janoaa revanssia Tervareista

TPK janoaa revanssia Tervareista

Futsal-liigan runkosarjan jännitteet ja panokset kasvavat mentäessä kohti maaliskuuta ja jo kauan odotettuja pudotuspelejä.

Lue lisää
Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit palaa kotiparketilleen vuodenvaihteen jälkeen kevätkierroksen avausotteluun.

Lue lisää
TP-Kaarle taisi maalinteon

TP-Kaarle taisi maalinteon

Keskiviikko tarjoili todellista hulinaa maalien muodossa Oulun urheilutalolle saapuneelle kauden ennätysyleisölle.

Lue lisää