Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

 

Tervarit tosipaikan edessä lauantaina


Tervarit palaa kotiparketilleen vuodenvaihteen jälkeen kevätkierroksen avausotteluun. Futsal-liigassa kuudentena oleva oululaisseura saa lauantaina vieraakseen puolustavan mestarin ja nytkin sarjan kärjessä olevan Tampereen Ilveksen. Ottelu alkaa Urheilutalossa klo 15:00.

Ottelu toimii tärkeänä suunnannäyttäjänä Tervarien loppukaudelle. Runkosarjan puolivälissä Tervarit on hyvin mukana kärkikuusikossa - matkaa kolmantena olevaan GFT:hen on vain neljä pistettä.
Voitolla asema kärkijoukkueiden kyydissä vahvistuisi, mutta tappion tullen lähempänä tavoitteena olisi enemmän pudotuspelien kotietu neljän parhaan sakissa eikä takaa tuleviakaan voisi vielä unohtaa.

Tähän mennessä Tervarien otteita on vaivannut ailahtelevaisuus ja toisaalta puolustuspelin virheet. Viimeksi pelatussa kotiottelussa sarjataulukossa alempana oleva TP-Kaarle haki pisteet Oulusta. Sen jälkeen Tervarit kävi voittamassa Loiskeen, mutta silloinkin omiin upposi kuusi osumaa. Päästetyt 50 maalia on kuitenkin huomattavasti suurempi luku kuin ylempänä sarjataulukossa olevilla.

Hyökkäyspäässä ei ole ongelmia. Tervarit on heti Ilveksen jälkeen liigan toiseksi tehokkain joukkue 62 maalillaan. Tervarien uudeksi pistehaiksi on noussut A-maajoukkueeseenkin murtautunut nuori futsal-konkari Oskari Tervo. Hän on liigan pistepörssissä kolmantena tehoillaan 13+9. Dritan Stafsula hengittää niskaan kahden pisteen päässä.

Tervareiden tiedotteesta  / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Tervarit - logo

Tervarit - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

Tervareiden kotihallissa pirkanmaalaisvieraat menivät johtoon Matias Hovin maalilla.

Lue lisää
Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareiden tuplaviikonloppu alkoi mallikkaasti ja oululaiset napsivat kotonaan täydet 3 pistettä.

Lue lisää
Tervareiden kausi käynnistyy

Tervareiden kausi käynnistyy

Tämän samaisen kysymyksen voi esittää myös kevään pronssista mitaliaan kirkastamaan lähteville Oulun Tervarien edustuspelaajille sekä kesän aikana nimensä Porin Palloilijoista FC Jazz-nimeen organisatooristen muutosten vuoksi vaihtaneelle vierasjoukkueelle.

Lue lisää
TPK janoaa revanssia Tervareista

TPK janoaa revanssia Tervareista

Futsal-liigan runkosarjan jännitteet ja panokset kasvavat mentäessä kohti maaliskuuta ja jo kauan odotettuja pudotuspelejä.

Lue lisää
TP-Kaarle taisi maalinteon

TP-Kaarle taisi maalinteon

Keskiviikko tarjoili todellista hulinaa maalien muodossa Oulun urheilutalolle saapuneelle kauden ennätysyleisölle.

Lue lisää
Tervarit tulitti Mad Maxin suohon

Tervarit tulitti Mad Maxin suohon

Ilves-tappiosta sisuuntunut Tervarit oli torstaina pelipäällä.

Lue lisää