Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPK janoaa revanssia Tervareista

 

TPK janoaa revanssia Tervareista


Futsal-liigan runkosarjan jännitteet ja panokset kasvavat mentäessä kohti maaliskuuta ja jo kauan odotettuja pudotuspelejä. Tervarit on käytännössä varmistanut paikkansa kahdeksan parhaan joukkoon, mutta kotiedulla on suuri merkitys jo puolivälierissä.

Lauantaina Oulun urheilutalolle saapuu viime kevään puolivälierävastustaja Turusta eli TPK. Asetelmat lauantain taistoon ovat herkulliset: 17 pelatun kierroksen jälkeen joukkueet ovat tasapisteissä ja matkaa neljäntenä olevaan Sieviin on kolme pistettä, joten ottelun häviäjä voi pitää kamppailua todellisena kuuden pisteen tappiona, mikäli Sievi onnistuu lauantaina nappaamaan täyden pistepotin kotisalissaan Loiskeelta.

Tervarien ykkösnyrkki on ollut viime peleissä todella kuumana. Ari Makowskin ja Oskari Tervon johtama nelikko on rankaissut vastustajaa peräti 15 kertaa neljässä edellisessä ottelussa, joten TPK:n fokus lienee tehokentän pimentämisessä tarkalla oman alueen pelaamisella. Turkulaisten tehokkain vastustajan päädyssä on ollut Kai Lempinen (14+10), joka ainoana TPK:n pelaajana mahtuu pistepörssin top-25 listalle.

Syyskierroksella Tervarit oli Turussa vahvempi toisella jaksolla ja nousi 1-2 tappioasemasta komeaan 6-3 voittoon. Tuolloin oululaisten voiton takuumiehenä kunnostautui neljä maalia upottanut Dritan Stafsula, jonka pelaaminen lauantaina on hyvin epätodennäköistä AC Oulun harjoituspelikiireiden vuoksi.

Tervarit ja TPK iskevät kirjaimellisesti yhteen lauantaina 18.02. kello 19.00 Oulun urheilutalolla. Tätä ottelua ei kannata missata!

Tervareiden tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Tervarit - logo

Tervarit - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

Tervareiden kotihallissa pirkanmaalaisvieraat menivät johtoon Matias Hovin maalilla.

Lue lisää
Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareiden tuplaviikonloppu alkoi mallikkaasti ja oululaiset napsivat kotonaan täydet 3 pistettä.

Lue lisää
Tervareiden kausi käynnistyy

Tervareiden kausi käynnistyy

Tämän samaisen kysymyksen voi esittää myös kevään pronssista mitaliaan kirkastamaan lähteville Oulun Tervarien edustuspelaajille sekä kesän aikana nimensä Porin Palloilijoista FC Jazz-nimeen organisatooristen muutosten vuoksi vaihtaneelle vierasjoukkueelle.

Lue lisää
Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit palaa kotiparketilleen vuodenvaihteen jälkeen kevätkierroksen avausotteluun.

Lue lisää
TP-Kaarle taisi maalinteon

TP-Kaarle taisi maalinteon

Keskiviikko tarjoili todellista hulinaa maalien muodossa Oulun urheilutalolle saapuneelle kauden ennätysyleisölle.

Lue lisää
Tervarit tulitti Mad Maxin suohon

Tervarit tulitti Mad Maxin suohon

Ilves-tappiosta sisuuntunut Tervarit oli torstaina pelipäällä.

Lue lisää