Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

ETTA kohtaa Riennon

ETTA kohtaa Riennon

 

Riento Joensuusta pelaa nyt kymmenettä kautta Mestaruusliigassa. Joukkue on pelannut liigassa vuodesta 2004 alkaen. Yksi kausi jäi väliin, kun joukkue otti vauhtia ykkössarjasta 2011--12. Seura on sijoittunut parhaiten 2009, jolloin se valtasi sijan 9. Tavoitteena on edelleen säilyä reilusti Liigassa ja näyttää Pohjois-Karjalan erityisen vahvaa lentopallo-osaamista. Sijoitus on tällä hetkellä yhdeksäs liigassa.

Riennon joukkueen kovin pistehai on oululaisille tuttu Joni Savimäki. Häntä säestää Ville Louhela. Oululaisille tuttu on myös Farouq Hedhili, joka meni Oulusta Korsoon ja pelaa nyt Joensuussa. Joukkue on pysynyt viime kaudesta lähes kasassa ja joukkuetta valmentaa Jani Säisä.

Ettan peli on viime aikoina ollut erinomaista. Yhdeksästä ottelusta on tullut kahdeksan voittoa. Putken rikkoi Valepa Kastellin salin vihkiäisottelussa. Nyt on takana kolme voittoa. Viime viikonvaihteessa joukkue kävi voitot Kuopiosta ja Pielavedeltä. Suoritus oli hieno. Se nosti joukkueen sarjataulukossa neljänneksi.

Ettan naiset pelaavat viimeisen runkosarjan ottelun Etta-Puijo Volley su 14.12. klo 12.00. Naiset tarjoavat oman ottelun ilmaiseksi, jos ostaa naisten ottelussa miesten lipun.

Etta kutsuu nuoret urheilijan alut Riento-otteluun!

Etta kutsuu Oulun Seudun Urheiluakatemian toisen ja kolmannen asteen urheilijat katsomaan sunnuntaina 14.12 klo 15:30 Oulun Urheilutalolla pelattavaa Etta-Riento ottelua. Tempaus on osa Etta:n ja OSUA:n yhteistyötä. Etta:n Mestaruusliigajoukkueen pelaajia on tällä kaudella OSUA:ssa peräti kuusi. Lukiolaisista Janne Marttila, Niko Haapakoski ja Mikko Sammelvuo, OAMK:sta Juho Rajala ja Sampsa Aitta, sekä Petteri Kiilunen Oulun Yliopistosta. Lisäksi Etta:n päävalmentaja Olli Kuoksa ja OSUA:n valmentaja Sami Kurttila ovat yhteyksissä lähes päivittäin. Akatemian urheilijoille on tehty yksi vapaalippu per urheilija ja se käy pelkästään tuossa ottelussa!

ETTAn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Ettan joukkue kasassa - Sorvoja jatkaa ja Hänninen sopimukseen

Ettan joukkue kasassa - Sorvoja jatkaa ja Hänninen sopimukseen

Etta on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen hakkuri Ville Sorvojan kanssa.

Lue lisää
Väisänen jatkaa ja uusi nuori lupaus Ettaan

Väisänen jatkaa ja uusi nuori lupaus Ettaan

Etta on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen viime kaudella joukkuetta kipparoineen keskitorjuja Markus Väisäsen kanssa. Jäppiläläislähtöinen Pieksämäen Tsempin kasvatti aloittaa jo viidennen kautensa oululaisseuran riveissä.

Lue lisää
Niko Haapakoski lentopalloilemaan Kyprokselle

Niko Haapakoski lentopalloilemaan Kyprokselle

Miesten lentopallomaajoukkuessa kolmen viime vuoden aikana esiintynyt ja Ettan viime kaudella Mestaruusliigassa hopealle passannut Niko Haapakoski pelaa ensi kaudella Kyproksen liigassa esiintyvän Anorthosis Famagustan riveissä.

Lue lisää
VaLePa meni Suomen cupin finaaliin kaatamalla hyvin taistelleen ETTA:n

VaLePa meni Suomen cupin finaaliin kaatamalla hyvin taistelleen ETTA:n

Oululainen ETTA taisteli hienosti lentopallon miesten Suomen Cupin välierässä Kupittaan palloiluhallissa, mutta vastassa ollut Vammalan Lentopallo käänsi pelin vakuuttavasti itselleen. VaLePan voittonumerot olivat 3-1.

Lue lisää
Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää