Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miro Aaltonen Kärppiin, Pirnekselle ja Humlille vuoden jatkosopimus

Miro Aaltonen Kärppiin, Pirnekselle ja Humlille vuoden jatkosopimus

 

Oulun Kärpät on solminut kahden vuoden mittaisen sopimuksen keskushyökkääjä Miro Aaltosen kanssa. Espoon Bluesia aiemmin urallaan edustanut 21-vuotias Aaltonen tehtaili kaudella 2014–2015 tehot 16+21 ollen joukkueensa neljänneksi tehokkain pistemies.

– Hyvät fiilikset tulevasta seurasta. Tulen innolla Ouluun ja uskon, että se on kehitykseni kannalta paras mahdollinen paikka. Kärpissä on kova kilpailu pelipaikoista, ja se kehittää taatusti pelaajana, toteaa Aaltonen siirtymisestään Kärppiin.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho sanoo Aaltosen olevan pelityyliltään loistava lisä oululaisten kokoonpanoon:

– Miro on nykyaikainen hyvin luisteleva keskushyökkääjä, joka sopii meidän pelitapaamme. Hän on urallaan eteenpäin menevä pelaaja, ja tiedämme, että hän pystyy tuomaan joukkueeseen paljon lisää.

Pirnes ja Huml jatkavat Kärpissä

Kahtena edellisenä kautena mestaruutta Kärppien paidassa juhlinut Esa Pirnes jatkaa peliuraansa Oulussa myös ensi kauden ajan.

– Loistavaa, että saimme jatkosopimuksen tehtyä. Koko ajan on ollut halu jatkaa Kärpissä. Olen päässyt omassa kotikaupungissani pitämään sitä rakasta kärppäpaitaa päällä, ja se on ollut erittäin iso asia minulle. Ylpeä saa olla, että pääsen jälleen ensi kaudella pelaamaan Kärpissä, toteaa 38-vuotias sentteri jatkosopimuksestaan. 

– Esan tulon myötä tulevan kauden keskushyökkääjät ovat nyt selvillä. Kärpillä on erittäin kovatasoinen kotimainen sentteripohja, jonka varaan on hyvä rakentaa, kommentoi Aho tuoreita pelaajasopimuksia.

Myös neljä kokonaista kautta Kärpissä pelannut laitahyökkääjä Ivan Huml jatkaa Oulun Kärpissä vuoden mittaisen sopimuksen turvin. Huml ohitti kuluneella kaudella maanmiehensä Petr Tenkrátin nousten eniten pelejä kärppäpaidassa pelanneeksi ulkomaalaislähtöiseksi pelaajaksi.

– Ivan on osoittanut tässä sarjassa oman tasonsa, ja on hienoa, että hän jatkaa meillä. Hän on ollut kahden viime mestarijoukkueen runkopelaajia.

Kärppien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MiroAaltonen

Miro Aaltonen

7.6.1993 Joensuu
Tiedot

IvanHuml

Ivan Huml

6.9.1981 Kladno, Czech Rep.
Tiedot

EsaPirnes

Esa Pirnes

1.4.1977 Oulu
Tiedot


Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää