Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matias Juntunen jatkaa - kymppi täyteen OPS:ssa

Matias Juntunen jatkaa - kymppi täyteen OPS:ssa

 

Harva pelaaja jatkaa nykyaikana samassa seurassa kymmentä kautta putkeen. Vuoden jatkosopimuksen myötä Matias Juntusesta voidaan jo puhua Oulun Palloseuran nykyajan seuraikonina. Juntunen esiintyi ensimmäisen kerran OPS-paidassa kaudella 2008 kotiottelussa Kokkolan GBK:ta vastaan ja laukoi heti tuon pelin voittomaalin komeasti 25 metristä.

- No joo... Tosiaan uusille kymmenluvuille mennään. Terveisiä vaan ”Sonelle” (Soini Puotiniemi, 15 kautta OPS:ssa), että kohta mennään ohi. Pelikavereiden kanssa on joskus vitsailtu, että pelaan täällä niin kauan, kunnes noustaan liigaan. Jospa kymmenes kausi toisi liiganousun, Matias Juntunen heittää.

Juntusen sopimuksessa on ulkomaille siirtymisen mahdollista pykälä ja mies kertookin hakevansa aktiivisesti paikkaa ulkomaiden ammattilaiskentiltä.

- Jos kaikki menee nappiin ja tulee mahdollisuus, niin sitten lähdetään, hän toteaa.

OPS-manageri Miika Juntunen painottaa Matiaksen olevan erittäin tärkeä pelaaja OPS:lle.

- Hänellä on takanaan nappikausi. Hän oli joukkueen kapteeni, teki 11 maalia ja syötti 13. Mikäli hän saa kiinnostavan tarjouksen ulkomailta, niin voin vain sanoa, että hän on todella vaikeasti korvattavissa oleva pelaaja meille. Molempijalkaisia pelintekijöitä ei ole Suomessa montaa millään sarjatasolla, OPS-manageri kertoo.

Tulevasta kaudesta Matias Juntunen odottaa tasaista ja mielenkiintoista.

- Varmasti tasaisempi sarja luvassa kuin Kakkonen. Ykkösessä on monta kärkipäähän tähtäävää porukkaa. Jos meidän suoritustaso pysyy tasaisena koko kauden, niin silloin olemme kärkipäässä mukana. On myös kiva saada Oulun derbyt takaisin. AC Oulua vastaan on ollut isot yleisömäärät, joten on ollut kiva pelata, vaikkei olla vielä hirvesti pärjätty heitä vastaan. Korjataan se asia tänä vuonna, hän suuntaa.

OPS tiedotti eilen Matiaksen pikkuveljen Joona Juntusen kolmivuotisesta sopimuksesta. Nähtäväksi jää, mahtuvatko veljekset ensimmäistä kertaa urillaan nurmelle samaan aikaan.

OPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021.

Lue lisää
Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää