Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

 

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018. Uusia tulokkaita ovat Vaasan Sportissa kautensa päättänyt maalivahti Veini Vehviläinen, Mikkelin Jukureissa 37 tehopistettä nakuttanut ja maajoukkueessakin debytoinut puolustaja Miika Koivisto sekä hyökkääjät Charles Bertrand, Otto Karvinen ja Nicklas Lasu.

Käytännössä koko uransa muutamaa lainapestiä lukuun ottamatta Ruotsin suurseura Frölundassa pelanneen Lasun kausi päättyi viime viikolla, kun Frölunda taipui SHL:n välierissä Brynäsille voitoin 3–4. Hyvänä kahden suunnan hyökkääjänä tiedetty Lasu iski pudotuspeleissä pelaamissaan 14 ottelussa tehot 2+4.

Kuluneella kaudella Kärpissä pelanneet puolustaja Aleksi Mäkelä sekä hyökkääjät Sami Anttila, Aku Kestilä ja Radek Koblizek nähdään Oulussa myös ensi talvena, sillä Kärpät päätti käyttää pelaajien sopimuksissa olleen option ensi kaudesta.

Omista junioreista Kärpät kiinnitti jatkosopimuksilla myös puolustaja Juho Korhosen ja hyökkääjä Niko Kuirin kahden vuoden mittaisilla jatkosopimuksilla, sekä hyökkääjä Julius Hermosen ja vuonna 2000 syntyneen maalivahti Justus Annusen, jota pidetään kansainvälisellä tasolla yhtenä ikäluokkansa kärkivahdeista. Hermosen ja Annusen sopimukset ovat kestoltaan kolme vuotta.

Kärppäkasvateista paluun Ouluun tekee myös Kokkolan Hermeksessä edelliskaudella kiekkoillut 24-vuotias laitahyökkääjä Kristian Kangas, joka iski pelaamissaan 48 ottelussa tehot 17+18. Kankaan sopimus on mallia 1+1, ja siihen sisältyy syyskuun loppuun ulottuva tryout-pykälä.

– Joukkueen runko on hyvin hahmottumassa, ja näillä sopimuksilla olemme hyvin aikataulussa ensi kautta ajatellen. Tulemme lähiaikoina uutisoimaan lisää sopimuksia. Tällä hetkellä haemme vielä hyökkäykseen yhtä pelaajaa. Tilanne on huomattavasti parempi kuin vuosi sitten tähän aikaan, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Kärppien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


CharlesBertrand

Charles Bertrand

5.2.1991 Saint Maurice, FRA
Tiedot

Otto Karvinen

8.4.1990 Vantaa
Tiedot

MiikaKoivisto

Miika Koivisto

20.7.1990 Vaasa
Tiedot


Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää