Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukurit vakuuttava Oulun illassa

 
Jukurit vakuuttava Oulun illassa

Jukureiden peli-ilme on ollut läpi kauden huolellista ja hyvin tasapainoista. Keskiviikon ottelu Kiekko-Laseria vastaan ei ollut tähän mikään poikkeus. Mikkeliläisten pakka pysyi kasassa läpi pelin ja hereilläolo ottelun alusta asti siivitti joukkueen Raksilassa voittoon lukemin 1-5. "Nyt varmaan kaikki huomaa, miksi Jukurit johtaa sarjaa. Tämä ottelu meni vähän isät vastaan pojat meiningillä. Vastustajan kovuus ja vahvuus oli tänään valovuoden meitä edellä. Meillä oli isona teemana keskittyminen ja että pysytään terävänä, niin kuin näin kovia joukkueita vastaan tulee olla. Jos olet vähänkään seisovilla jaloilla, niin turpaan tulee", päävalmentaja Mikko Manner ripitti omiaan ottelun jälkeen.

Jukureiden erittäin vahva aloitus ensimmäisessä erässä laittoi Kiekko-Laserin takaa-ajoasemaan ja tänään joukkue ei sieltä noussut. Vierailijoiden Sami Lähteenmäki aloitti maalinteon jo ajassa 0.49. Ensimmäistä erää ehti kulua vajaat yhdeksän minuuttia, kun Jukurit johtivat ottelua jo 0-3.

Kärpistä kotkapaidoissa lainalla olleen Ville Hostikan oli tarkoitus pelata Kiekko-Laserin maalilla illan ottelussa, mutta alkulämmittelyjen jälkeen maalivahti ei kyennyt tositoimiin, kun vanha nivusvamma vaivasi maalivahtia edelleen. Maalille komennuksen sai Antti Rautiola. "Neljä edellistä peliä Rautiola on vetänyt kuin supermies. Hän joutui tosi pahaan paikkaan ja olen pettynyt kenttäpelaajien vastaamiseen tilanteessa. Rautiola oli kuitenkin hyvin hereillä ja otti tärkeitä torjuntoja, vaikkei ollut pelivuorossa", Manner kehui.
 
Isäntien alivoima oli jälleen erittäin vahvaa pelaamista ja sen siivittämänä joukkue syttyi taistelemaan toisessa erässä. Ville-Matti Koponen vastasi joukkueen kavennuksesta toisen erän loppupuoliskolla. Ennen toista erätaukoa Jukurit istui kaksiminuuttista, kun Iiro Memoselle syntyi ylivoimalla paikka kavennukseen. Tänään se kaivattu viimeinen puristus jäi kuitenkin puuttumaan. "Lähellä oltiin tehdä toinen maali, mutta pyristelyksi jäi. Tänään ei ollut meidän paras päivä. Hävittiin selkeästi kaksinkamppailut, eikä pysytty jalalla mukana. Yksilöpelaamisesta se kaikki lähtee ja se vaikuttaa viisikkopelaamiseen, Manner sanoi.

Kolmannessa erässä Jukurit onnistui vielä kaksi kertaa maalinteossa. Lähteenmäki teki ensin illan toisen osumansa ja reilu kaksi minuuttia ennen päätössummerin soittoa Tomi Leivo viimeisteli ottelun loppulukemiksi 1-5. Jukureille tarjoutui vielä paikka tehdä joukkueen kuudes maali rangaistulaukauksesta, mutta Rautiola torjui.

Kiekko-Laser matkustaa perjantaina (28.1) Turkuun sarjajumbo TuTo:n vieraaksi. Jukurit kohtaa samana päivänä kotikaukalossaan Kalevankankaalla LeKi:n.

Mestiksen (Reija Poutanen) tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Ville-Matti Koponen

4.1.1984 Lahti
Tiedot

MikkoManner

Mikko Manner

19.7.1974 Vaasa
Tiedot

Iiro Memonen

3.10.1986 Kitee
Tiedot

AnttiRautiola

Antti Rautiola

8.2.1988 Äänekoski
Tiedot


Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää